pátek 9. února 2018

Zásuvka 380v plochá

Skladová dostupnost: skladem. Zástrčka, zásuvka plochá na 380V. Nabízím ploché zásuvky a zástrčky. Fotka je ilustrativní - mám jich více. Koukněte i na další moje inzeráty.


Zásuvka spojovací plochá 230V BACHMANN 900.

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů zástrčka 380v. Plochá zástrčka 380V - funkční. Fotogalerie: Prosím víte někdo v jakých letech se používala plochá čtyřkolíková 3F zásuvka ? Udajne uz ne ale prece nebudu predelavat vsechny zasuvky na ty nove kulate. Dala by se někde sehnat třífázová zásuvka čápovka? Existuje redukce kolíková - kolíková zásuvka ? Další výsledky z webu diskuse.


Nuke - Elektro Bastlirna Forums-viewtopic-380V zásuvka v proměnách.

Jestli šlo o historicky první typ třífázové zásuvky vůbec, nevím,. Prodlužovací přívod - zásuvka bez kabelu. Predaj Import Distribúcia Veľkoobchod elektroinštalačného materiálu a svietidiel. Začal bych asi starou normou.


První z nich je čtyř kolíková, druhé dvě jsou . Průmyslové vidlice a zásuvky obecně řeší zapojení a připojení zásuvek a zástrček na 380V na třífázový proud. Vyrábí se od jmenovitého proudu 16A až 125A . Tento produkt již nedodáváme. UPC: včetně PHE Dostupnost: Na skladě. Cena: 3Kč Bez daně: 2. Vidlice, přívodky a zásuvky 7-mi pólové. Zásuvky a vidlice pro extra nízká napětí.


Ostatní vidlice a zásuvky průmyslové. Třífázová zásuvka , póly, 16A, 400V, IP4 spojovací. Gumová zásuvka do mokra a prach D. Pokud nemá prodlužovačka zásuvku s ochranným kolíkem – plochá zásuvka. Novější varianta této zástrčky má nulový kolík zvětšený, takže již ji není možné zastrčit opačně.


Základní cena bez DPH: 38Kč.

Vaše cena bez DPH: 38Kč. Schéma zapojení zástrčky a zásuvky na 380V. Predám predlžováky 4žila 380V , aj so zásuvkami 32A komplet, cena euro za 1m.


V vypínač plochá remenica 1. Solight flexo šnúra, 2m, x 75mm biela, plochá , vypínač. Fotoalbum Elektro,vodo,plyn El. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky