pátek 16. února 2018

Magneziová anoda

Tuto hořčíkovou anodu je nutné v . Obětovaná anoda (neboli protektor) je jedním ze způsobů protikorozní ochrany fungující na principu anodické polarizace. Chráněný objekt se vodivě propojí s . Anódy chránia voči korózii a predídete tým nákladným opravám. Nabízíme Mg anody pro bojlery-ohřívače vody značek Ariston, Indesit, Tatramat, Dražice a anody pro univerzálním použitím např.

Připojení pomocí závitu vnějšího M8. Anoda magnesiová - dělený kroužek, YANMAR. Distanční podložka pro dělenou anodu. Magnéziová anoda 25x3- M8. Hořčíková (obětovaná) anoda.


Nejčastěji používanou metodou ochrany kovu před elektrochemickou korozí je tzv. Anoda zabraňuje vytváření vodního kamene díky elektrochemické reakci. Standardně se do ohřívačů vody instaluje jedna hořčíková anoda , která slouží jako dodatečná ochrana proti korozi a prodlužuje tak životnost .

Rád bych si jí vyměnil sám mimo termín pravidelné prohlídky, ale když se kouknu na . Značka Karma - Náhradní díly pro plynové kotle e- shop. Tyto prvky zaručují bezproblémové fungování ohřívače po dobu mnoha let. To co potřebujete se jmenuje hořčíková (magnesiová) anoda (elektroda). Vhodné pro : BEA BK, BT Vhodné pro : DUA BK, BT Vhodné pro : DUA PLUS BK, BT Vhodné pro : KS B . Namísto magnéziové anody je možné jako příslušenství nainstalovat inertní anodu.


Pro montáž spojovacích trubek mezi ohřívačem. Počet jímek teplotních snímačů (ks). Magnesiová Mercruiser Sterndr. Rozměr tyče magnéziové anody (mm). Trubka pro odvod teplé vody je z nerezu a je zavedena až do vrchní . Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz magneziová anoda od prověřených obchodů a společností.


Denní aktualizace a srovnání cen i služeb. Máte jakýkoliv dotaz týkající se . Přejít na Proč selhá magnéziová anoda ? Když je kotel v provozu, spotřebuje se hořčíková anoda. To je způsobeno tím, že koroze v nádrži je .

Funkcí magnezivé anody je ochránit tento zásobník, který bývá obvykle vyroben z nerezového materiálu, např. Ohřívač je proti korozi chráněn magneziovou anodou. Anodu je nutno zkontrolovat, případně vyměnit každých měsíců. Všechny modely v řadě NOX obsahují magnéziovou anodu pro potlačení koroze a je možné je doplnit o přímý elektrický ohřev vody.


Stav magneziové anody je třeba v pravidelných intervalech kont- rolovat - viz bod 7. TEPLOTY DÍKY NTC ČIDLŮM SNADNÝ A RYCHLÝ RESET PŘÍRUBA – ŠROUBŮ ZVĚTŠENÁ MAGNEZIOVÁ ANODA VYSOKÁ ÚČINNOST DÍKY ZVĚTŠENÉ. Po sundáni bojleru,jsem zjistil to,že bojler je uvnitř absolutně čistý a bez žádných usazenin,avšak magneziová anoda byla ve stavu . Nová řada ohřívačů Andris navržená s elegancí a stylem pro maximální komfort. Vestavěná magneziová anoda zaručuje ochranu smaltu a prodlužuje.


Kompatibilní s plastovou trubkou: 1. Provoz bojleru: Druh konstrukce topného tělesa: Kupolovité topné těleso. Tím se zvyšuje životnost nádrže jako i životnost magnéziové anody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky