pátek 9. února 2018

Viadrus hercules u26 5

Přikládací prostor je navržen s ohledem na využívání kusového dřeva. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Hercules Uje určen ke spalování koksu, černého uhlí a dřeva. W - litinový kotel na tuhá paliva s regulací DO VYPR. Třída kotle dle EN 3- 5. Objem spalovací komory dm3. Jednoduchá obsluha a údržba.


Odstupňování výkonu dle počtu článků. Technické údaje kotle VIADRUS. Hydraulická ztráta kotlového. Kotle lze používat i po roce. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Ideálny kotol pre lacné vykurovanie tuhými palivami, nadväzujúceho na tradíciu kotla Hercules . Výkon 3 kW ( koks), článkov.


Liatinový prehorievací kotol k ekologickému spaľovaniu koksu. Rozměry, tepelně technické parametry kotle. Litinový kotel pro spalování koksu.


HERCULES UECO je určen kekologickému . Palivo : koks, černé uhlí, dřevo. Přednosti: - splňuje emisní třídu dle ČSN EN 303- - účinnost až 8 - možnost spalování dřevěných pelet - vysoká . Princip je ten, že se vloží do kotle . Odkouření ke kotlům VIADRUS GARDE GECO a příslušenství kotlů. Nabídka kotlů na tuhá paliva VIADRUS.


Der Festbrennstoffkessel (Allesbrenner) Viadrus Herkules U Gussgliederkessel ist zum Verbrennen von festen Brennstoffen . Viadrus U- turbulátory - 7čl Turbulátory do horních průduchů pro zvýšení účinnosti kotle po přestavbě na automatický. Prikladací priestor je navrhnutý s ohľadom na využívanie kusového dreva. Kotel může být článkový a dodává se s univerzálním nebo retortovým hořákem. Závod VIADRUS je součástí akciové společnosti ŽDB GROUP a. Se svými téměř 9zaměstnanci. Kotly je možné použiť pre systémy . Automatyczny kocioł żeliwny na pelety drzewne w dwóch wielkościach – i 7. Polecam oryginalne kotły żeliwne firmy Viadrus.


Kocioł Viadrus UBasic od wewnątrz. U2 wersja Basic nie posiada.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky