pondělí 19. února 2018

Rekuperace jablotron

Optimálním řešením je řízené větrání s rekuperací. Rekuperační jednotka, která tvoří skutečné plíce Vašeho domova. Přirozeně zajistí větrání vašeho nízkoenergetického nebo pasivního domu, abyste vždy . Jednotka od nového hráče na poli rekuperací , od společnosti Jablotron. Vyznačuje se unikátním řízením vlhkosti a širokým spektrem funkcí, které bude možné v .

Na středeční tiskové konferenci v pražském Mánesu představili za Jablotron jeho zakladatel Dalibor Dědek, projektový manažer Jan Průša a . Rekuperace tepla Jablotron mají vysokou účinnost až. Dědek investuje do vzduchu, Jablotron se vrhl na větrání rodinných. Kvalitní rekuperační jednotka vyniká účinností. Docela jsem se tím zabýval než jsem se rozhodl pro Jablotron Futura.


Montáž rozvodů vzduchu rekuperace pomocí flexibilního. Jablotron podnikatele Dalibora Dědka. JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY s.

V poslední době se tak právě rekuperace dostává do středu zájmů a . Futura (tuším že se tam jmenuje) od Jablotronu. Moderní větrání s rekuperací pro Váš zdravý dům, spokojené a štastné bydlení. Futura je připravena na propojení s dalšími produkty společnosti Jablotron. V kombinaci se zabezpečením Vašeho domova alarmem Jablotron může například.


Prodej a instalace rekuperace Hranice a. Provádíme montáže zabezpečovacích zařízení EZS Jablotron , GSM Alarm a . Nástěnná jednotka HR100W Větrání s rekuperací tepla a filtrací vzduchu. Odsává nečistoty jako prach, špínu, mastnoty účinnost rekuperace tepla . Nová rekuperační jednotka FUTURA. Větrací rekuperační jednotka FUTURA pro nízkoenergetické a pasivní domy vznikla v utajené vývojové laboratoři . Topení, plyn Termostaty a regulátory Jablotron regulace.


Tak nam Jablotron zacal fusovat aj do RJ. Som zvedavy na realne technicke. Necítíte se ve Vašem bytě či domě bezpečně? Zkuste zabezpečení Jablotron a máte po starostech.

SEVentilation decentrální rekuperace se zpětným ziskem tepla. Je za námi školení montáže rekuperační jednotky Futura v Holešově. To další se bude konat až po prázdninách 11.


Fotka uživatele Jablotron Living . Autorizovaný Jablotron e-shop - zabezpečovací technika a alarmy Jablotron. Alarm systémy pro zabezpečení i přístupové systémy, kamery, mobily a vše od .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky