pátek 15. dubna 2016

Dakon fb2 automat 25 kw

Představujeme vám nový univerzální automatický kotel FBAutomat ke spalování hnědého a černého uhlí a pelet. Kotle Dakon zaručují dlouhou životnost. Kotel FBAutomat je určen pro spalování hnědého uhlí, černého uhlí nebo dřevěných peletek. K dispozici jsou dvě výkonové verze, až kW nebo až 30 . Servo je například otevřené a st-431n ukazuje. Další výsledky z webu forum.


Objem zásobníku paliva (2litrů u kW verze a 3litrů u kW verze) . Značka Dakon uvedla na trh nový automatický litinový kotel FBAutomat splňující emisní třídu 3. Bohužel izolaci výměníku Dakon celkem odflákl, kotel topí do prostoru jak. Přednosti: - úsporné a ekologické vytápění v . DAKON (Bosch Termotechnika s.r.o.). Univerzální konstrukční řešení spojené s dokonalým technologickým zpracováním pro . Výměník, rošty, hořák i podavač jsou . Nový univerzální litinový kotel FBAutomat s automatickým přikládáním. Dakon FBautomat najdete a porovnáte na Srovnanicen. Kotel s automatickým přikládáním paliva, emisní třída hnědé uhlí, černé uhlí, peletky.


Kotel je dodáván s umístěním zásobníku a hořáku. V dalším textu je kotel FB– automat označován. Tradiční kotle Dakon splňují přísné emisní limity. Litinový kotel s litinovým podavačem paliva a litinovým hořákem, včetně regulátoru, čidel a . Dakon se objevila na novince pro letošní topnou sezonu: jde o typ FBAutomat , první kotel Dakon s automatickým přikládáním.


Hořák ocelový komplet 2 kW. Automatický kotel na tuhá paliva FBAutomat je určen ke spalování hnědého. Dakon DOR N Automat - Pelety na dřevní pelety, třída (dle EN 303-5) výkon 25kW. Topný výkon – hnědé uhlí, kW , 2 29. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR.


Použitý materiál: Litina Dostupné výkony: - KW Emisní třída: 3. W verze jako vertikální trubicové s čistícími spirálami, které umožňují čištění z venkovní strany kotle. Regulovatelný výkon: 6- 25kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky