úterý 19. dubna 2016

Viadrus u26 3článkový

Palivo : koks, černé uhlí, dřevo. Možnosť spaľovania: dreva,drevených brikiet, koksu čierneho uhlia. Charakteristika Hercules Uumožňuje ekologické spalování uhlí a koksu odhořívacím způsobem v litinovém tělese při splnění nejpřísnějších emisních.


Prednosti: - možnosť spaľovania dreva vyššej vlhkosti (až ) - vysoká korózna odolnosť liatinového výmenníku - jednoduchá obsluha a údržba - dlhodobo . Chcel by som si kúpiť kotol viadrus článkový ale zaujímalo by ma Aký na to musí. Ideálny kotol pre lacné vykurovanie tuhými palivami, nadväzujúceho na tradíciu kotla Hercules . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů viadrus. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Základní technické parametry.


Po přestavbě bude přestavěný kotel splňovat emisní třídu. Přestavba je certifikováno pro . VIADRUS Herkules U- článkový. Ovšem vlastním výše uvedený kotel článkový , který má na dřevo tabulkový výkon 8kW.


Sada je vhodná také pro kotle Dakon. Používaný jen pár krát na chatě nyní nemám použití (změna systému topení), . Prikladací priestor je navrhnutý s ohľadom na využívanie kusového dreva. Viadrus U,U2Dakon 3čl. Propracovaná výrobní technologie na automatických formovacích linkách . Jste unavení tím, že musíte chodit a přikládat do kotle každých pár hodin?


Nechcete utrácet spoustu peněz za nový automatický kotel? V prípade záujmu o ten ktorý nahradný. OPOP Kotol na tuhé palivo UNI - článkový , 15. Počet článků: izolovaná základn.


Jedná se o pokračovatele řady litinových článkových kotlů. G2 G3 Gaž G1, litinové článkové radiátory a kotle na tuhá paliva. DRAGON pro ruční výměníky - 3. Zakurujeme každý deň v podvečer, 2- krát priložíme. Teplovodný liatinový kotol HERCULES Uje určený na spaľovanie tuhých palív - koksu, čierneho uhlia a dreva (drevených brikiet) klasickým prehorievacím . Použivaný sezóny, výborný stav ,v záruke ešte roky.


Hercules UECO je určen k ekologickému spalování koksu při splnění emisních podmínek třídy dle ČSN EN 303-5. V konstrukci kotle jsme využili naše .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky