čtvrtek 14. dubna 2016

Vidlice fox 36

Vidlice je nová nejetá pouze sundaná z kola po vyndání z krabice. Fox tuto vidlici o něco odlehčil, přičemž se hovoří o údaji – kg. Anatomické křeslo bez opěrky, kolečka, protiskluzová úprava, odolná konstrukce, vyjímatelný míč, v. Díky předsazené korunce o 44mm získáte ve spojení s rámem Transition jedinečnou . Podrobné informace a možnost zakoupení produktu vidlice fox van r.

Rádi Vám poradíme na eshopu online přes chat nebo na prodejně. Zdvih: 1Systém pružení: FLOAT Barva: Černá matná Série: Factory Velikost kol: Povrch nohou: Kashima Sloupek: Taper Patrona a ovládání: FIT4 . Vzduchová odpružená vidlice FOX Talas RCvhodná pro Enduro a Freeride. Kashima povrchová úprava vnitřních nohou, nastavení nízko i . Vnitřní nohy: 36mm Kashima Coat Spodní nohy: Alu . Vidlice FOX se speciální úpravou komprese pro použití při 4X, Dirt jumpu a. FACTORY SERIES Velikost kol: Průměr vnitřních nohou: 36mm Povrch vnitřních . Fox sada prachovek 36mm SKF.

Vidlice se zdá že funguje bez problémů,i vysoko a nízkorychlostní komprese . Vidlice , tlumiče a sedlovky FOX jsou navrhovány, designovány, testovány a. Jízdní kola, komponenty a doplňky Fox Shox. Fox Float Suspension Fluid olej do vidlic. Je to kvůli vynikajícím jízdním. Rozdiel je iba v povrchovej úprave vnútorných nôh. Namiesto povlaku Kashima je použitá . Již více než tři desetiletí je FOX lídrem v oblasti navrhování a vývoje vysoce výkonných vidlic , tlumičů a závodního zavěšení pro horská kola, sněžné skútry, . Fox NA Volume Spacer 10.


Působí na odbourávání tukové tkáně, zeštíhlí problematické břišní partie, může sloužit i jako praktická opora zad. Zobrazit názory uživatelů. Vidlice a tlumiče FOX jsou designovány, vyráběny a montovány v USA,. QRa maximální zdvih 160mm, který lze v případě modelů Talas snížit až . Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Fox pripravil pre tento rok dve nové vidlice - modely a 40.


Model je určený pre freeride a model pre downhill. FOX s rychloupínacím systémem upevnění osy.

Kód produktu:Prachovky vidlice FOX RACING SHOX 36mm SKF. Vážení zákazníci, z důvodu rekonstrukce shopu a . Originálny držiak brzdy hadice pre vidlice Fox. Sada těsnění pro odpružené vidlice FOX s otevřenou olejovou lázní, průměr vnitřních nohou 32 . Zdvih nastavitelný: 1- 160mm, pevná osa: 20mm, krk: taperred. Typy servisovaných tlumičů, vidlic a odpružených sedlovek.


Komplet servis vidlice - cena obsahuje servisní kity pro vzduchovou i. Komponenty SRAM GX speed.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky