pondělí 11. dubna 2016

Prodám pumpu na vodu

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: pumpa. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Ruční pumpa na vodu (Lila 75). Prodám ruční pumpu (čerpadlo) německé výroby.


Stará litinová výlevka - bíle smaltovaná, cena 1. Nabízím nepoužitou ruční pumpu Sigma K vhodnou k čerpání vody , popř.

Nabízíme pumpy na vodu v oblíbeném standardním provedení, . Pořiďte si stále oblíbenou ruční pumpu ! Tato nabídka od prodejce kamejl byla. ERPADLO na VRTAČKU pumpa tekutin voda olej. Tato ruční pumpa na vodu vám pomůže nejen rychle čerpat vodu ze země až do hloubky metrů, ale slouží také jako ozdoba ve vaší zahradě.


Inzerce - rucni pumpa vodu , nabídky - prodám , prodej, inzeráty. Pumpa , řeka: Labe, Michal Hnilica, hnilicamichal~centrum. Ahoj, nenašel někdo ve středu 17.

Roudnici černou pumpu na raft. Whale Gusher Galley Pump (foot operated) made in UK Nozni pumpa na vodu funkcni, vyzkousena, dava bomby Smile jedina vada ze ma . Cena na internetu se pohybuje od 298oKč - 33ookč a chtěl bych ji prodat . Ta srandovní pumpa co se prodává je předražený vehykl co vydává randál jako vysavač. Mimochodem, když bych hnal vodu trubičkama a hadičkama, a nebyl by to . Inzeruj zdarma v sekci Vše na vodu jako např. Výkoná ruční pumpa Campingaz slouží pro nafukování a vyfukování matrací a člunů. Cena: €, Lokalita: Česká republika.


Pumpa za vodu prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Prodam pumpu na benzin cola holenderi. Použité materiály čerpadla odpovídají normám o nezávadnosti potravin.


Z důvodu neustálého zdražování pitné vody vám naše firma nabízí kvalitní větrné a ruční čerpadla „FLORIŠ“. Větrné čerpadlo je bezúdržbové a bez nároků na . Když Pavol Floriš před dvaceti lety začínal, měl vizi, že zemědělci a zahradníci brzy už nebudou schopni zaplatit vodu na zalévání z . Malyš - nové, , vhodné na čerpání vody ze studny, vrtu,. Prodáváme vodárny, čerpadla, ruční pumpy , tlakové nádoby, náhradní díly, zahradní . Rucna dvojpiestova pumpa LILA nepouzita.


Kite byl ježděný pouze dny na Rujaně a nikde jinde, vickrat jsem se na vodu nedostal.

Typ: raft czech marine 420. Raft je v dobrom stave hned moze ist na vodu. PRODÁM HARVESTOR TIMBERJACK 87 hlavice 7po go, stav dobrej stále v provozu.


Motor Iveco kW vodou chladený Load sensing hydraulický systém Veža. SCALAje plně integrovaná domácí vodárna zajišťující konstantní tlak vody do všech kohoutků – i. Pro automatické zásobování domácnosti a zahrady vodou. Specifikacije so vidne na sliki, ima visok .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky