úterý 19. dubna 2016

Tampony ria mini

Ria Mini Comfort tampóny ks. Oceníš je především v případě, že s používáním tamponů teprve začínáš . Spolehlivá ochrana s nejvyšším komfortem. Menstruační tampóny pro spolehlivou ochranu s nejvyšším komfortem. Ria tampóny jsou vhodné po všechny dny .

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Prostřednictvím osmi drážek se tampón rovnoměrně rozšiřuje a optimálně přizpůsobuje tělu. Pokud mermomoci chces zacni temi s aplikatorem a velikosti mini. Ria teď uvádí na trh nový typ tampónů , které jsou zúžené pro snazší . Navíc mají zúženou špičku, takže se velmi . Používám jen tampony , od začátku normal, mini se mi blbě zavádí, jsou . Tampóny pro bezpečnou a diskrétní ochranu.


Výrobce: HARTMANN (Česká republika).

Doručenie až domov alebo osobný odber. Ostatní sortiment nebo doplněk stravy. Navyše majú zúženú špičku, takže sa veľmi. Kvalitní lékárna ve Znojmě. Dostupnost: skladem na eshopu.


Zelená lékárna Rumburk Hygiena, Domácnost Hygienické prostředky a prostředky pro domácnost Intimní, ochranné a hygienické prostředky tampony , vložky . Cena za kus, 2Kč, 3Kč. Aplikátor, vyrobený z hladkého plastu, vám pomůže tampón zavést lehce a hygienicky. U nás nakupujete vždy výhodně. DHV Ria Ultra Silk Normal Plus 10ks. Prodyšné ultra tenké dámské vložky mají speciální drážky, které skvěle rozvádí tekutinu a umožňují její spolehlivé . Nejčastější otázky o tamponech a menstruaci.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. RIA tampony 16ks Mini za najnižšiu cenu. Objavte najlepšie ceny na . Logistická informace: Baleno po ks, není nutno objednávat po celých baleních.

CZ Hygiena, Domácnost Hygienické prostředky a prostředky pro domácnost Intimní, ochranné a hygienické prostředky tampony , vložky . Tampon (nebo tampón ) je ženská hygienická pomůcka sloužící k zachycení. S drážkami pre optimálny účinok. Udržiavanie čistoty pohlavných orgánov počas. Velikostně jsou tyto nové mezi Mini Comfort a Normal a jsou určeny pro slabší menstruaci.


Hodvábne jemný povrch a zagulatený tvar tampónu zaisťuje mimoriadne pohodlné zavádzanie. Distributor: NOVAK´S International s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky