pondělí 18. dubna 2016

Konvektor aeg wkl 753

AEG WKL 7U nástěnný přímotopný konvektor o příkonu 7W. Možnost plynulé nastavení teploty mezi až 30°C s proti . Celý popis a technické parametry. Popis a specifikace ↓Ke stažení . C s protizámrazovým nastavením možnost omezení teplotního rozsahu elektromechanický . V, příkon 750W, výkonové stupně 0-750W .

Tento produkt je viditelný pouze pro B2B zákazníky. Zboží skladem zasíláme okamžitě. AEG -HC WKL753S bílý za akční cenu. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, . Bedienung und Installation.


Přímotopný konvektor v moderním designu s malou konstrukční hloubkou vhodný pro trvalé nebo přechodné vytápění místností např. Cena za dopravu je závislá na vzdálenosti do místa dodání zboží z nejbližšího velkoskladu !

Ventilátor: bez ventilátoru. Elektrické přímotopy AEG , elektrické topidlo 7W, plynule nastavitelná teplota v rozsahu 6-°C, ochrana proti stříkající . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Teplovzdušný konvektor AEG - HC WKL 7U bílý. Nástěnný konvektor WKL 7U.


Otvory, které jsou umístěny v dolní straně přístroje, proudí do konvektoru chladný vzduch. Již více než 1let přináší AEG Haustech-. Přenosné konvektory AIRO-THERM. Rozměry konvektoru 45x45x10cm . Konvektor je určený výhradně k montáži na stěnu. AEG Wandkonvektor WKL 7S Basis mechanisch 7Watt . Aeg Haustechnik WKL 7SE WKL 7SE Wandkonvektor.


Jestli vaše srdce bije pro topení AEG, jste na správné adrese. Alle Informationen wie Dateigröße, . Akumulační kamna AEG moderní a hospodárná Akumulační kamna AEG představují. Moderne Heizgeräte bringen Wärme an jeden Ort!


Produkte führender Hersteller bestellen - und das Versandkostenfrei. Gebrauchs- und Montageanweisung.

Vertriebszentrale EHT Haustechnik GmbH Markenvertrieb AEG Gutenstetter . Vyhľadajte konvektor , porovnajte ceny a ušetrite pri nákupe.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky