čtvrtek 7. dubna 2016

Termostat pt 32 gst

Sofistikovaný termostat , který je možné ovládat na dálku pomocí SMS zpráv z. POZOR PTGST MUSÍ BÝT NAPÁJEN POUZE Z JEDNOHO ZDROJE! Krátkou SMS je umožné např. Hledáte termostat s gsm modulem ptgst ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho .

Regulace topení pomocí sítě mobilních . TECHNICKÉ PARAMETRY: Šírka: 13mm. Je vhodný ke všem kotlům, které . Specializovaný obchod DSTechnik. Unikátní bezdrátový termostat , který je možné ovládat na dálku pomocí SMS zpráv z Vašeho mobilního telefonu.


Velký podsvícený displej na vysílači umožňuje . Inteligentní termostat s novou PID regulací pro optimální tepelnou pohodu a komfortním ovládáním přes . GSM termostat pro regulaci teploty v objektu a její kontroly a ovládání přes mobilní telefon.

Vestavěná PID regulace a hlídání zamrznutí objektu. PTGST jest inteligentnym cyfrowym termostatem pokojowym wyposażonym w moduł GSM. Je určena pro typy: PT( GST ), BPT32 . Vytápění, klimatizace a TUV Termostaty EB TERMOSTAT PTGST (GSM). Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


Pri prvom zapnutí PTGST sa na LCD objaví následujúce hlásenie, . Termostat je možné ovládať prostredníctvom SMS správ alebo mobliných . Termostat PT GST prostorový, drátový, 230V, digital podsvícený, nastavení teplot za den, PI systém, možnost ovládání přes GSM . Digitální týdenní termostat ovládaný mobilním telefonem. Read reviews, compare customer ratings, see screenshots and learn more about PTGST - GSM termostat. Application PTGST is used for GSM remote control of following thermostates manufactured by ELEKTROBOCK. Tento produkt je viditelný pouze pro B2B zákazníky. V případě zájmu nás kontaktujte.


Uživatelské návody ELEKTROBOCK prostorové termostaty a regulace. Prostorové termostaty Elektrobock. Možnost nastavení teplot na dálku, zjištění aktuálních teplot a zapnutí (vypnutí) kotle. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, .

GSM modulem od elektrobocku PTGST. Digitálny týždenný termostat ovládaný mobilným telefónom. PEC KOTLE KOTEL S PODAVACEM 16Kw(180m2) Trafi-line. Popis produktu Termostat PTGST , dig.


Inteligentný termostat s možnosťou diaľkového ovládania pomocou mobilného telefónu . Free delivery and returns on all eligible orders. Shop Elektrobock Digital Room Thermostat with GSM Module PTGST.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky