úterý 26. dubna 2016

Pokojový termostat regulus

Elektronický programovatelný pokojový termostat Regulus TP08. Programovatelný pokojový termostat TPnabízí výběr z osmi přednastavených programů . C po hodině, napájení 2× 5V. Jednoduchý elektronický pokojový termostat s LCD displejem, který zobrazuje teplotu v místnosti a . Cena: 58Kč (71Kč s DPH).


Popis produktu termostat Regulus TG Kolibřík 31. Mechanické termostaty- Regulus. Pokojový zásuvkový termostat TZ 33.


Má jediný úkol - v okamžiku, kdy teplota v pokoji dosáhne určité teploty, spojí (většinou) dva . Termostat je určen výlučně k užití v interiéru. Možnost ručního sepnutí po dobu nastavitelného. Inzerát Elektricky termostat regulus Tnovy v okrese Hlavní město Praha, cena. Bezdrátový prostorový termostat.


Internetový obchod Votopl - Voda, topení, plyn. Dále jsou vybavena bezpečnostním termostatem nastaveným na teplotu °C. Siemens pokojové termostaty a prostorové přístroje. Motorické kulové třícestné ventily Regulus VZK-S ……. Nastavitelná teplota 5-30°C, vypínací . CHAFFOTEAUX EXPERT CONTROL prostorový termostat.


REGULUS KPS10-ALP - Kolektor solární deskový se. Koupelnové radiátory s kombinovaným . Přívod k topnému tělesu se zapojí přes zásuvkový prostorový termostat , kde se nastaví požadovaná teplota ohřevu. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Zboží z nabídky obchodu Kamody. Automat na uhlí a pokojový termostat , 2 28.


Zásuvkový pokojový termostat TZelektronický např. CONCEPT TZT-63C pokojový termostat 230V zásuvkový, s časovačem bílá. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky