úterý 19. dubna 2016

Pisoár s radarovým splachováním

Sanela automatické splachovače pisoáru s infračerveným, radarovým splachovačem. Jika DOMINO pisoár s automatickým splachováním , síťové napájení. Jednou z posledních novinek je využití automatického radarového splachovače u pisoáru značky KOLO, který splňuje nejvyšší nároky na . SLP Golem pisoár s radarovým splachovačem SLP 19RZ s integrovaným . Jika GOLEM pisoár s radarovým splachováním - bez zdroje.

Pro splachování pisoárů se v současnosti instalují splachovače s infračerveným senzorem, piezo tlačítkem, radarovým senzorem nebo . SANELA SLP19RS pisoár Golem 24V DC, s radarovým splachovačem TECHNICKÉ. SANELA GOLEM pisoár s radarovým splachováním SLP19RS. K pisoáru je potrebné doobjednať originál trafo Sanela v časti príslušenstvo k pisoárom. Domino Urinál s automatickým splachovaním keramika,.


Mezi ně patří odsávací urinál Golem Antivandal s radarovým automatickým. Některé urinály JIKA vám nabízejí moderní senzorové automatické splachování.

Domácí pisoár ROCA NEXO s poklopem (pomalé zavírání - soft-close), osazený automatickým radarovým splachovačem a integrovaným zdrojem SANELA. Golem s radarovým splachovačem, 24V DC jeden z nejpoužívanějších pisoárů s radarovým splachováním. Radar pisoár Duravit s radarovým splachováním.


Výrobek obsahuje keramický pisoár a radarovou elektroniku na montážní liště. V praxi se však setkáte převážně s automatizovaným splachováním , pro jehož volbu hraje. WC závěsné, hluboké nebo mělké splachování.


WC kombinované s hlubokým splachováním. Provedení (typ), radarové splachování. Navíc je již standardem vybavení elektronickým splachováním , které. Při méně častém používání lze u domácího pisoáru s radarovým. Pisoáry s automatickým splachováním.


Nova pisoár s radarovým splachovačem s . Elektronické automatické pisoáry jsou opatřeny automatickým splachováním. Domino - urinál s automatickým splachováním , bateriové napájení. Livo antivandal - odsávací urinál s radarovým senzorem, bateriové napájení.


Přejít na EP SLPpisoár s radarovým splachovačem - EP SLPpisoár s radarovým splachovačem.

Pisoar komplet najdete a porovnáte na Srovnanicen. Radarová technologie splachování je doslova neviditelná – radarový splachovač je umístěn za samotnou keramikou pisoáru a obklad stěn tak . Keramický pisoár VIGOUR s moderním radarovým splachovačem. Jednoduchá montáž podle montážní šablony. Celý splachovací systém je umístěný za pisoárem.


SANELA VILA pisoár s poklopem a radarovým splachováním SLP37R. SANELA Nerezový pisoárový žlab se skrytým splachováním , délka 6mm, 24V DC .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky