středa 20. dubna 2016

Dražíč pivovar

Pivovar Lipan vaří několik druhů piv. Ochutnat je můžete v místní pivovarské restauraci Lipan. Informace o pivovaru samotném a jeho pivech.


Na místě je malý pivovar a restaurace, která podává česká jídla. Vloni totiž rozšířil zázemí svých sklepů .

Lipan se vyrábí z tuzemských surovin a vody z vlastní. Biskupském urbáři, podle nějž v tomto . Dražíč je poprvé zmiňována v r. Součástí pivovaru je i pěstitelská pálenice a penzion. Při jeho založení vznikla o rok déle i pěstitelská pálenice.


V areálu nechybí ani restaurace , . Nabízíme ubytování v unikátním mini pivovaru v těsné blízkosti hradu Zvíkov.

Lipan světlý ležák - světlý ležák obsah alkoholu 5. Sbírka pivních tácků českých a slovenských pivovarů. Vzhledem k tomu, že byl právě i čas oběda využil jsem a my všichni . Během let trvající existence získal pivovar celkem ocenění za svá piva. The following other s use this file: Usage on cs. Bilighorze : CC (Tacks with half-protection).


Country: CZE (Česká republika). Tradice vaření piva tady sahá až do r. A to v malém pivovaru , který příslušel ke zdejší trzi, později zámku. Vaření piva bylo ukončeno až . Myšlenku svého otce, stavebního podnikatele, vzal za svou Jan Papula a kvůli vaření . Bechyni, později zde fungoval až do roku . Kromě pohodlného ubytování v prakticky zařízených pokojích nabízí pivovar. Rychle se rozvíjející odvětví pivovarnictví - minipivovary také přinesou pivní novinky.


Každý z nich vybere svá dvě nejlepší piva , až na pivovar U Fleků, jelikož. Byl krásný slunný den plný kulturních zážitků!

Při cestě za vidinou piva nebyla zaznamenána žádna kloudná . Festival pro ty, kteří mají rádi pivo. Více zjistíte na portále České. Restaurace kapacita míst,.


PIVOVARSKÝ DVŮR LIPAN DRAŽÍČ. Provozujeme Penzion o kapacitě 45 . Rozhledna u Radětic, Rozhledna u Radětic. Z rozhledny, Pepíček se taky přijel podívat, vodníček v Nepomuku. Piva lze rozdělit dle stupňovitosti na pivo výčepní, ležák a ležák speciál.


Najeďte myší na piva a zobrazí se vám jméno pivovaru v daném městě. Nabídka piv: Lipan 12°, Lipan 10° Žižka, Lipan 13° polotmavé, Lipan 12° Tmavý, Lipan India Pale .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky