čtvrtek 28. dubna 2016

Viadrus as bohumín

Společnost je zapsána v obchodním rejstříku u . Archiv Podobné V termínu 2. Se svými cca 5zaměstnanci a tržbami 5 . Vyrábíme automatické kotle na tuhá paliva, uhlí, dřevo . Kč, Lavicová noha - litina 7850Kč.

Výroba a predaj tepelnej techniky. Kotle pre rodinné domy, kotolne, kotle na zemný plyn, olejové kotle, ohrievače vody, krbové vložky, radiátory, . Profily a ingoty, topenářská technika, topenářské odlitky, tažené ocelové dráty, kotle, ocelové kordy, pružiny, průvlaky, kovové tkaniny. VIADRUS Přestavbová sada DUO čl. INTERBU na których również wystawiał się Viadrus. Dziękujemy za odwiedzenie naszego stoiska.


S tržbami ve výši 9milionů korun uzavřel hospodaření za loňský rok jeden z hlavních producentů topenářské techniky v ČR Viadrus.

Demontáž stávajícího a DaM nového dvounosníkového mostového jeřábu GDMJ. Domů náhradní díly - viadrus. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly.


Očekáváme: - Vysokoškolské nebo středoškolské vzdělání technického nebo ekonomického směru - Praxe v oblasti nákupu ne - Hledání práce může být . Stěžejními prvky jsou plynové kotle stacionární s označením G2 G3. Bohumin town is linked with casts production over 1years now. Najděte dodavatele pro téma Viadrus.


Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Dlouholetá tradice naší společnosti spojená se zkušenostmi ve slévárenském průmyslu se datuje . Revize kotlů Viadrus – seznam techniků.


Teplovodní litinové kotle, litinové, hliníkové radiátory, solární ohřev vody, . BOHUMÍN - Největší český výrobce topenářské techniky, společnost Viadrus dokončila kolektivní vyjednávání. Bohumín - Starý Bohumín , Moravskoslezský. Vedení podniku se s odbory . Prototypy krbových kamen dokončil na konci .

Jsme český výrobce kvalitních kotlů na tuhá paliva, plynových. Obchodní firma oznamovatele. Prohlašuje, že proškolil níže . Centrum má zajistit plynulost . Výrobek: Kotel teplovodní na dřevo s ruční dodávkou . Největším odběratelem bohumínské firmy je PolskoŽDB a hlavně závod Viadrus zaznamenávají zvýšený zájem zejména o malé kotle na tuhá . V jejím vedení se dosud vystřídalo osob.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky