středa 20. dubna 2016

Sekundární vzduch viadrus

Prosím o vysvětlení významu a použití sekundárního vzduchu (otvory v přikládacích dvířkách). Viadrus U - sekundarny vzduch 31. Trubka vedoucí od průduchu sekundárního vzduchu ve dvířkách do zační . Záleží na jakosti uhlí, na venkovní teplotě, na tlaku vzduchu (na počasí), na.


Sekundární vzduch má za úkol beze zbytku spálit hořlavé.

Proud sekundárního vzduchu naráží na horní vrstvu hořícího dřeva a uhlí, plameny víří, barva . Trubka přivádí vzduch od roštu (primární) nad palivo ( sekundární ). Vzduch se v trubce ohřeje na vysokou. Co je to sekundární vzduch ? Dokud jsme topily dřevěm, vše bylo v. Umístění sestavy keramických vložek, trysky sekundárního vzduchu a šikmého roštu (obr. č. 17). Otevřít přívod sekundárního vzduchu (na přikládacích dvířkách) .

Pro zjišťování teploty topné . Stav po přiložení, plyny kopírují rozvod předehřátého sekundárního vzduchu od roštu a vyhoří vysoce výhřevný plamen ještě pod klenbou, tím je zaručena . Veškerý přívod sekundárního vzduchu je regulovatelný. Kamna slouží především jako sekundární zdroj tepla pro vytápění. Samočistící sklo - oplachování proudem sekundárního vzduchu. Uuzávěrná deska sekundárního.


U 22D tunel s trubkou sekundární. Možnost spalovat velké kusové dřevo. VIADRUS A5C činí asi m3. Primární i sekundární vzduch je předehříván na vysokou teplo.


Online video portal and search engine to the best free movies, videos,. Trubka sekundárního vzduchu OPOP H4- Pro kotel na tuhá paliva OPOP H 4OPOP Základem výroby společnosti OPOP Valašské Meziříčí, je výroba . Byl instalován systém předehřívání sekundárního vzduchu využívající. Dusivka popelníkových dvířek reguluje přívod sekundárního spalovacího vzduchu pod rošt kotle.


Je ovládána ručně stavěcím šroubem dusivky. Ty se směšují se sekundárním vzduchem a ve formě plamene dohořívají ve .

Primární vzduch je regulovatelný, sekundární vzduch oplachuje sklo a nelze jej regulovat. Terciální vzduch ani přívod vzduchu z exteriéru u kamen Prity není. Regulace sekundárního vzduchu. Snad ještě při zatápění sekundární vzduch - dolní dvířka stačí jen na max.


Nevím zda tento kotel má snímač teploty na sekundárním okruhu (dobíjení TUV), což . Přívod primárního i sekundárního vzduchu lze snadno regulovat, což napomáhá dosáhnutí optimálního spalování a delší doby vyhořívání paliva. Spalování směsi dřevního plynu a sekundárního vzduchu ve spodní části plnicí komory. V procesu spalování vzniká kysličník uhličitý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky