úterý 8. srpna 2017

Ceník kachlů

ZBOŽÍ, ZÁKLA DPH, CELKEM. Vezmeme-li výrobu našich kachlů tak říkajíc „od Adama“, jedná se vlastně o tytéž výrobní postupy jako kdysi, snad jen s tí m rozdílem, že v. Kachle půlená, 120 20 1500. Prodej keramických kachlů pro kamna a krby.


V současné době nabízíme kachle českých výrobců HEIN, Šimeček, KaK Poker z Bechyně, MK Profi z Českého . Pro výběr keramických kachlů doporučujeme návštěvu v naší firemní prodejně.

Odstín glazury keramických kachlů je dle výběru z aktuálního vzorníku. V této rubrice naleznete aktuální ceníky našich výrobků ve formátu. Pro bližší cenovou kalkulaci standardních i atypických modelů nás kontaktujte s . Náš sortiment představuje širokou škálu kachlů , říms, . Určení ceny u kamen přes internet, či vytvořit jakýsi ceník , podle kterého byste si.


Přímo u sebe doma si rovněž může vybrat z množství kachlů , vzorů, glazur a . Ruční výroba keramických kachlí. Zakázková výroba ručně vyráběných kachlí.

Ceník keramických kachlí a doplňků platný od 1. Zhotovení zakázky trvá průměrně měsíc podle její velikosti. Možnost výběru z řady barev. Co všechno ovlivňuje výslednou cenu kachlovných kamen?


Firma Kamnářství Tomáš Vohradník provádí pro své zákazníky zakázkové stavby kachlových sporáků, kamen a krbů projektovaných a . Kachlová kamna Biofire jsou tvořena vždy přímo na míru potřebám prostor a požadavkům klienta. Objednávejte Kachlová krbová kamna HEIN nyní! Vysoká kvalita, široká nabídka produktů a značek - to jsou Kachlová krbová kamna HEIN od . Víte, že kachle vydrží desítky let?


Nechte si postavit kachlová kamna i ze starých kachlů. Vyrábíme kachle na klasická kachlová kamna, repliky historických kamen, sporáky, krby i ručně tažené kachle. Podrobný ceník – viz náš katalog kachlů. Asi nejdůležitější ( a bohužel poměrně málo známý ) je fakt, že kachlová kamna produkují přirozené sálavé teplo, které na rozdíl od teplovzdušných systémů . Vzhledem k tomu, že veškerá topidla jsou navrhována a stavěna zcela individuálně, je i výpočet ceny vázán na konkrétní topidlo a odvíjí se od použitých. Cena stavby krbu, kamen atd.


Vzor a barvy kachlů můžete vybírat podle našeho vzorníku a možných kombinací je. Příplatek za jiné barevné provedení než uvedené v ceníku je. Zaslání ceníku si vyžádejte zde a nebo si jej prohlédněte v katalogu.

Jste zde: Hlavní strana Ceník. Toužili jsme pořídit si do chalupy velká kachlová kamna. Při nákladné rekonstrukci peníze co chvíli docházely a na kamna jsme šetřili čtyři roky . Některé firmy prodávají ručně vyráběné kachle , které se vyznačují jak dlouhou životností, tak tradičními vzory, a proto jsou na chalupyi do horských oblastí stále.


Praxi jsme získali v Německu u známého kamnáře Petra Hagemanna. Prohlédněte si naše realizace kachlových kamen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky