čtvrtek 3. srpna 2017

Průmyslové ventilátory axiální

Velký průtok vzduchu a nízká hlučnost. Podívejte se na naši nabídku. Axiální průmyslové ventilátory se vyznačují vysokým výkonem a mají širokou škálu použití. Jsou vhodné pro odvětrání průmyslových objektů, skladů, ale i . Máme pro Vás na výběr širokou nabídku radiálních či axiálních průmyslových ventilátorů , turbín pro ventilační šachty, střešní ventilátory eventuelně komínové .

Prodáváme průmyslové ventilátory a ventilátory na střechu se širokým . Montáž ventilátoru v každé poloze osy motoru. Skříň nesmí přenášet mechanické namáhání z potrubních rozvodů. Je nutné použít pružné připojení k potrubí. Specializujeme se v oboru vzduchotechnika a rekuperace na úpravy vnitřního prostředí staveb a technologií.


Výrobek je osazen kovovým . Ventilátory průmyslové a ventilátory radiální nebo axiální pro kvalitní odvětrávání pachů nebo regulaci teploty a vlhkosti v daném prostoru. Kvalitní nástěnné ventilátory pro vzduchotechnické potrubní rozvody.

Dokonalý systém odvětrávání, malé rozměry a elegantní design. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Mezi rovnotlaké axiální ventilátory patří jak běžné pokojové ventilátory , tak i. Podobné systémy se užívají v automobilovém průmyslu , neboť poskytují vhodné. Dvourychlostní průmyslový ventilátor určený pro velmi velké průtoky vzduchu. Potrubní kovový axiální ventilátor Vents VKOMz je určen k odsávání nebo přívodu vzduchu ze středně velkých prostor jako . Popis produktu Ventilátor axiální VHA-KQ 210.


VENTILÁTOR AXIÁLNÍ VHA-KQ . Průmyslový axiální ventilátor MASTER DF 30P. Silný třífázový axiální nástěnný ventilátor. V naší nabídce najdete kvalitní ventilátory Blauberg do bytů a koupelen v různém designovém provedení, ventilátory do potrubí a průmyslové ventilátory. Na našem trhu nacházejí axiální ventilátory uplatnění v celé řadě odvětví.


Nabízíme průmyslové kovové axiální ventilátory bez dalších funkcí. Vhodné pro odvětrání hal, skladů, restaurací, barů apod. Axiální , radiální, kompaktní a tangenciální ventilátory jsou určené pro náročné průmyslové aplikace, jako jsou např.


Použití v průmyslové sféře pro odvětrávání menších průmyslových prostorů,. Axiální ventilátor pro odsávání vzduchu přímo nebo pomocí krátkého potrubí.

Plášť ventilátoru je vyroben z pozinkovaného ocelového plechu. Oběžná kola i lopatky ventilátoru jsou vyrobena z . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Ventilátory AFH - axiální , výkonné, Vysoce výkonné axiální ventilátory s 3- fázovým. Své užití nacházejí v generátorech energie, drážním průmyslu , lodním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky