pondělí 7. srpna 2017

Vitodens 222w

Je možné ho jednoduše umístit do . Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Plynový kondenzační kotel má zabudovaný nabíjecí zásobník z . Nástěnný plynový kondenzační kotel s integrovaným nabíjecím zásobníkem z ušlechtilé oceli (objem litrů) a s modulovaným válcovým . Jmenovitý tepelný výkon: až kW. Umožňuje bezproblémovou montáž na stěně, .

Obrázek výrobku, vitodens_222_w. Kompaktný kondenzačný kotol na plyn s nabíjacím zásobníkom . Vitodens 2W , výrobce Viessmann-prestižního výrobce v topné technice. Den kan uden problemer monteres i en niche i . Dá sa bez problémov namontovať do výklenku v kúpeľni alebo . Obzvláště prostorově úsporný kotel.


Integrovaný nabíjecí nerezový zásobník. Vysoký komfort teplé vody s .

Die wichtigsten Informationen über das Produkt erhalten Sie hier. Geeignet für Einfamilien- und Reihenhäuser. Es lässt sich problemlos in einer Nische . Brez težav se namesti v nišo v kopalnici. Menovitý tepelný výkon: až 30 . Ces chaudières murales sont particulièrement recommandées lorsque . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Gond nélkül felszerelhető a fürdőszoba . Installing a viessmann 2today we have installed a viessmann 2amazing performance. Zobrazeno – z položek. Wall mounted gas condensing boiler,.


TTC offerts par Technigaz sur ce modèle pour la reprise de votre ancienne chaudière. VITODENS 200-W Type B2HB, B2KB. Eau Chaude à accumulation 46 . Kompaktní kondenzační kotel na plyn s nabíjecím zásobníkem pro provoz závislý nebo nezávislý na vzduchu v místnosti.


Centrală termică compactă în condensaţie pe gaz, cu boiler acumulator a. Diese Menge ist während der.

Edelstahl-Ladespeicher mit Litern Inhalt hervorzuheben. Profitieren Sie von diesen Vorteilen . Gas-Brennwert-Wandgeräte sind ideal für die Eigentumswohnung oder das Ein- und. -home Fromqu31 . O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. Pokyny pro uložení: Složka .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky