pátek 11. září 2015

Cestovní ponorný ohřívač vody

Vhodný k přípravě teplých nápojů při cestování. Typ vařiče: ponorný , Umístění: cestovní , Počet varných zón: 0. S tímto praktickým ponorným ohřívačem si snadno uvaříte vodu na čaj i kávu. Je malý a velice skladný, uplatnění najde především na dovolené. SKROSS PAcestovní adaptér pro 1zemí MUV Micro, 2.

Obzvláště jeho služby oceníte při. Uplatnění najde na dovolené i na cestách a výhodou je šikovné cestovní pouzdro. Součástí je také praktické cestovní pouzdro.


Ponorné vařiče jsou stará dobrá klasika v ohřívání vody. Během chvíle budete mít sklenici. Hledat „ohrivac ponorny vody ” v kategorii:.


Tentokrát zjistili, že ohřívat vodu ve varné nebo běžné konvici je. Ponorný vařič drtivá většina z nás zná a určitě ho možná ještě někde v .

PONORNÝ OHŘÍVAČ VODY výkon topné spirály: 750W napětí: 230V průměr topné spitály: 70mm . Ohřívač vody ponorný 3W se skleněnou nádobou. Malý cestovní ponorný ohřívač , ideální k ohřevu vody např. Cestovní ponorný vařič 3W. Jednoduchý ohřívač pro rychlé ohřátí vody ve sklenici, nádobě, hrnci atd. Použitelný v autě, lodi a karavanu.


Vodu vám uvaří během několika minut. K ponornému vařiči obdržíte. Popis Produktu praktický ohřívač vody nejen na cesty, cestovní pouzdro, tepelná Celý popis. Behom chvíľky uvaríte vodu na čaj, kávu či . Elektrické topné těleso je vybaveno háčkem pro uchycení na okraj hrnku nebo jiné nádoby.


Toto zboží nemusí být ručně vyráběno prodejcem. Ahoj,na 12v to neohřeješ,plyn a nebo ohřávej vodu přímo sluníčkem slunečnim. Konstrukce ohřívače vody : topná spirála Poloha instalace: svislý (vertikální). I zboží z druhé ruky může dobře sloužit.


V cestovní ponorný ohřívač vody pro použití v motorových vozidlech . Ukazatel množství vody : ANO.

Varná konvice Kenwood JKM 0cestovní. Vhodný na prípravu teplých nápojov pri cestovaní. Rychlý ohřev vody na čaj nebo kávu ECE-Ing. TYP 3v textilním pouzdřeECE-Ing. PO5môžete mať vždy po ruke!


TYP 3v textilním pouzdře se skleničkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky