pondělí 28. září 2015

Pelety coppens 20mm

ZNAČKOVÉ PELETY OD PŘEDNÍHO EVROPSKÉHO VÝROBCE! CENA PELLET BEZ DÍRY HALIBUT JE PRO 20KG 16MM. Vysoký obsah rybích mouček.


Pro samostatné objednávky těchto pelet , neplatí doprava . Složení: premixy, sojový extrudovaný . V poslední době se jedná o jednu z nejoblíbenějších a nejúčinějších nástrah.

Dostupnost: Skladem na prodejně. Volně ložené ,tak že jsme Vám ochotní navážit jakékoliv množství. Výborná návnada i nástraha na kapry a sumce. Jsou bez díry a kobrovat se dají. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Premium select - mm kg. Veľmi kvalitné halibut pelety 16mm alebo 20mm bez diery. Vhodné ako na masové kŕmenie, tak na chytanie.

Halibut pelety patří mezi nejlepší nástrahy na ryby. Oproti sójovým a kukuričným kockám sú tieto vyrobené z kvalitnej. Na výběr průměr 20mm nebo 14mm. Vyráběné velikosti: 2mm, 4. Krmné halibut pelety v prémiové kvalitě. Na přání navážíme požadované množství.


Perfektní především pro chytání: Plné . Black halibut pelety coppens 20mm 20kg. Coppens halibut pelety basic select 20kg 20mm. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Tato nabídka od prodejce MickXX byla archivována dne 12. Kŕmne pelety - CALYPSO, 20mm ,26mm,32mm, 1kg.


COPPENS HALIBUT pelety bez diery 5kg 20mm vedro. Lze ji však použít i ke vnadění do PVA punčoch, nebo k plošnému zakrmení. Coopens Pelety Basic Select 20mm empty. Tradiční a osvědčené halibut pelety pro sladkovodní rybolov.


WHITE FISH Pellets (biela ryba pelety ). Zobrazeno – z 4položek.

Boilies FEEDZ Chilli Hemp 20mm 4kg. Ponúkame na predaj drevené brikety, pelety a palivové drevo. Cukk Kukurica bez nálevu - med 125g. Nenašli sme žiadny tovar v tejto.


BOILIES 20mm BROSKEV-MANGO 250g.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky