pátek 25. září 2015

Ruční plynový hořák

Ruční plynové hořáky slouží pro rychlý a snadný ohřev, tavení i zapalování. Hodí se pro široké spektrum využití, například zapalování svíček, smršťování bužírek . Grily a příslušenství, plynové vařiče, nářadí pro instalatéry, litinové nádobí, paella. Tento miniaturní plynový hořák koncentruje plamen tak, že dosahuje teploty . PROFI Pro profesionální použití.


FK PLYN (BUTAN) PRO PLYNOVÉ.

Je možné jej doplnit běžným plynem do zapalovačů. Turbojet – ruční nářadí s otočným hořákem na plynové kartuše, Systémový . Vybírejte si ruční nářadí a příslušenství ke sváření od předních zhotovitelů a . Nastavitelná velikost plamene. Tak se vyrábí vánoční ozdoby. Aktuální nabídka zboží v oddělení obchodu Dílna - Hořáky na plyn.


Hořák plynový na PB, 58kW, 9mm s hadicí m. PB hořák o průměru mm, výkon 58 . Datum výroby: Záznamy opravny: Datum prodeje, razítko, podpis: ZÁRUČNÍ LIST.

Plynová hadice pro připojení hořáku. Depositphotos kolekce s milióny prémiových fotografií s . Používá se také na zapalování ohnů v krbech, . Kvalitní zboží ihned k odeslání. Prověřený prodejce s dlouholetou tradicí. Rothenberger - hořák ruční Minigas Pro modelářské využití, pájení kulatých a . Přesný plynový hořák pro pájení trubek, opalování a rozmrazování. Kategorie obchodu, zabývající se prodejem zboží - plynové hořáky , mobilní.


MEVA - plynový teplomet ARDENT 1kWTeplomet určený pro nárazové zvýšení. C - otevřený plamen, 680-1. C - horký vzduch, 5°C - hroty. Kompaktní horkovzdušný hořák s integrovaným piezo zapalovačem a regulací plamene se hodí pro použití při . DREMEL záruka spokojenosti a kvality. Vysoce výkonný ruční hořák pro měkké i tvrdé pájení s plynovými kartušemi - Pro svařování naměkko i natvrdo, popřípadě další účely jako je opalování barvy . Dílna Ruční nářadí a nástroje Opalovací hořáky.


C roztaví : stříbro, měď, zlato, hliník a další. Praktický plynový pájecí hořák se samozapalováním a turboplamenem pro rychlé. Pájecí plynová souprava vhodná pro klempíře a další řemeslníky.

IRWIN ruční nářadí PLYNOVÉ HOŘÁKY A PLYNY Hořáky MINI a MIKRO hořáky. Mikro-hořák s jehlovým plamen ▫ proud horkého vzduchu ▫ pájecí hrot .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky