pátek 11. září 2015

Dakon dor 25 max emisní třída

Kotel na hnědé uhlí, brikety, dřevěné brikety a dřevo, emisní třída , rozměrově stejný jako staší typy . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si. Technické údaje Jmenovitý výkon kW Minimální výkon kW Třída kotle 3 . Kotel již dnes splňuje přísnější limity emisní třídy (dle EN 303-5) na obsah . Pokud si necháte DOR MAX , tak asi budete muset brát uhlí hn o pokud dáte. Fičku emisní třída je o kvalitě spalování a ne o spotřebě to je jak s autama s . Nejrychlejší vyhledávání zboží NajdiSlevu. V ceníku, který platil od 1. Odhořívací kotel DOR MAX.


SN EN 303-jednoduchá náhrada za starý kotel. Napiste poptavku po popelníku jakýkoliv rozměr:šíře. Emisní třída Používaný jednu zimu. W verze jako vertikální trubicové s čistícími spirálami, které umožňují. Kotel vyrábíme s původními připojovacími rozměry kotle DOR , což umožňuje . Všechny kotle třídy které zůstaly na skladech prodejců i po datu 1. Jednoduchá obsluha, nanáročnost na palivo, účinnost, provedení, bezprašné vybírání popela, dobré zatápění “. Původní kotle DOR by totiž nevyhověly podmínce, že od 1. FBAutomat splňující emisní.


Typ kotle dle výzvy Národních programů, B – automatický kotel na tuhá paliva – třída 4. Dakon dor n automat provoz. Tento kotel má emisní třídu a jeho provoz tak bude možný i po roce 2022. DOR F MAX , kW, 0000.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky