středa 23. září 2015

Honeywell cm 707 montáž

Regulátor CM7je určen automatickému řízení otopných. CM7byla navržena s respektováním práce montážníka a obsahuje. Termostat CM7kvalitni prostorovy termostat od firmy HONYEWELL. Uvedení systému do provozu.


Pro vstup do režimu diagnostiky přesuňte posuvný spínač do polohy OFF, pak stiskněte a podržte tlačítko po dobu sekund. Tvarování,kabelovody a kabelové průchodky činí montáž velmi snadnou. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Popis produktu Prostorový termostat HONEYWELL CM 707. Tvarování, kabelovody a kabelové průchodky činí montáž velmi snadnou.


How to set your HONEYWELL CM7MANUAL thermostat. Návody k obsluze a návody k ovládání produktů HoneyWell. Archiv Podobné Jsou dodávány včetně baterií, návodu k použití a kompletní montážní sady. Honeywell CM7programozható termosztát.


CM50 CM7a CM9s digitálním nastavováním. CM7je ideální řešení pro zákazníky, kteří potřebují přesně a spolehlivě řídit teplotu snadno. CM7je moderní programovatelný prostorový termostat založený na osvědčené jednoduché filozofii použité u CM27. Ze zadu ( montáž na krabici), napravo a. Detailné inštrukcie na použitie sú v Návodoch. Autor si vyhradzuje právo zmeny specifikácií bez oznámenia.


Programovatelný regulátor teploty, 7-denní program CM7je proporcionálně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky