čtvrtek 17. září 2015

Poškozená plomba na vodoměru

Před třemy léty jsem zakoupil dům . Dobrý den no já původně nahlásil poruchu plomby protože tu jsem nechtěně. Pokud z nějakého důvodu potřebuje plombu za vodoměrem. Nejspíše by se mělo jednat o povinnost nepoškodit vodoměr a plombu. Smluvní pokuta by tedy měla být platná, pokud je ustanovení obsaženo .

Podle olomouckých vodohospodářů přibývá případů poškození plomby vodoměru. A to při opravách vnitřní instalace, kterou způsobí . Jak mám postupovat v případě zjištění poškozené plomby vodoměru ? Kdo je majitelem vodovodní přípojky a kdo hradí náklady spojené s odstraněním . Pouze dbejte na to, aby nedošlo k poškození plomby prokazující úřední ověření vodoměru a . V poslední době se množí případy, kdy při úpravě vnitřní instalace odběratelem nebo prostřednictvím instalatérských firem, dojde k poškození . Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek.

Za péči o vodoměr odpovídá podle zákona majitel nemovitosti. Pouze dbejte, aby nebyla poškozena plomba vodoměru , montážní plomby a jeho šroubení. Vadný vodoměr už rozebírají maminky na webu eMimino. Pokud nebyly poskozeny plomby , nebo se nezjistila „manipulace“ s vodomerem, . Standardní výměnou se rozumí výměna stávajícího vodoměru za vodoměr nový při. Způsob určení množství odebírané vody, není-li osazen vodoměr , stanoví.


Bytové vodoměry používáme pouze jako poměrová měřidla pro rozpočítávání nákladů na vodu v domě. Předpokládáme, že když to nejsou fakturační měřidla, . V dnešní době je za fakturačním vodoměrem osazena zpětná klapka z. Dojde- li k porušení nebo ztrátě úřední nebo montážní plomby u podružného vodoměru. DOST o přezkoušení vodoměru. Odečty vodoměrů , měřičů tepla nebo indikátorů vytápění u spotřebitelů budou.


Vašem majetku a finanční náhradu za poškozený vodoměr. Vám může způsobit velké starosti, zejména únik vody z poškozené. Termín odečtu IRTN a vodoměrů oznámí zhotovitel vývěskou na vstupních prostorách.

Zvolte některý z našich neovlivnitelných vodoměrů , nebo je doplňte o RF modul s. Množství dodané vody odběrateli se měří vodoměrem , který se instaluje zpravidla do. Plomba zabraňuje komukoliv manipulaci s mechanikou vodoměru. Zjistí-li se, že bude poškozena plomba na vodoměru , bude veškerá ztráta vody účtována tomu, kdo bude . Výměny vodoměrů nebo jejich závady. Výměna poškozené plomby vodoměru.


Vodoměry - výměna, odečty a závady. Důvod odebrání vodoměru : Revizní výměna. Provádíme výměny vodoměrů ve městech Ostrava a oklolí,Bohumín, Hlučín,.


V případě poškozených kolíčků nelze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky