pondělí 28. září 2015

Korad kompakt

Základný modelový rad radiátorov so 4-bodovým bočným pripojením a tvarovaným panelom s vertikálnymi kanálikmi. Prednostne je ventilová garnitúra umiestnená na pravej . The basic material for the radiator model range with a 4- point side connection and a shaped panel with vertical channels. Navŕta otvory do steny a osadi kotevné držiaky. Radiátory KORAD K(S) – Kompakt. MONTÁŽ RADIÁTORA KORAD KOMPAKT POMOCOU DRŽIAKU . Panely radiátorov KORAD sú vyrábané z oceľového plechu hrúbky mm.


Panelové radiátory VENTIL KOMPAKT. Model RADIK VK je deskové otopné těleso v provedení VENTIL KOMPAKT , které umožňuje pravé spodní připojení na otopnou soustavu s nuceným oběhem. Ventilová vložka pro radiátory typu ventil kompakt.


SCHÉMY PRIPOJENIA RADIÁTOROV KORAD KOMPAKT. Version PLANPanel radiators with flat front panel. Pripojenie bočné obojstranné. Tovar nie je na sklade, kúpa iba na objednávku.


KORADO je dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patří. Prohlédněte si cenové nabídky na KORADO kompaktní konzola H=5Z-U5od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Není-li uvedeno u výrobku jinak, jedná se o variantu v bílém provedení.


Korad Kompakt Sānu Radiators . Barevné odstíny pro povrchovou úpravu radiátorů KORAD. Typ VK - třídeskový radiátor se třemi vnitřními konvektory s integrovaným . Výrobce: KORADO , Záruční lhůta: měsíců . Popis - určena především pro otopná tělesa bez navařených příchytek (model RADIK VKU a typy PLAN VKL, PLAN VKL, PLAN VKL) lze však použít i. Manuálne ovládané rameno a navijak. Kontemplacja i teatr w dziele Mirona Białoszewskiego - Filologie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky