pátek 25. září 2015

Master dh 720 návod

BG ИЗСУЧАВАЧ НА ВЪЗДУХ cz ODVLHČOVAČ VZDUCHU. Návod odvlhčovač DH7- CZ. Viac informácií o produkte. Temperature operating range. DH - 7Dehumidifier pdf manual download.

Pečlivě prostudujte tento návod a uchovejte ho pro další použití. Tento návod na obsluhu je potrebné si prečítať a uschovať pre použitie v . Aktívny filter odstraňuje nepríjemný. Je určen k odvlhčování místností o. Princip působení odvlhčovače DH je založený na snížení obsahu vodní páry ve vzduchu pomocí její kondenzace.


Na výkrese je zobrazená konstrukce zařízení. Vyhľadávanie - Slovenský a Český návod na obsluhu, návod na použitie, príručka, návody , návody na použitie k . Z návodu pro obsluhu není hned patrné, co vlastně přesně displej zobrazuje .

here of your master DH 7Manual. Or post a question when you have troubles with your product to other visitors. Bekijk en download hier de handleiding van master DH 7Luchtbevochtiger- Luchtontvochtiger (pagina van 109) (Alle talen). Ook voor ondersteuning en . Model s ukazatelem vlhkosti vzduchu v místnosti.


Master Climate Solutions: about company, products: mobile heaters, cabinet. Model DH 7vybaven UV lampou - zabíjí bakterie a choroboplodné zárodky. Kondenzační odvlhčovač vzduchu DESA Master DH 7určený pro snížení. Používejte odvlhčovač v rozsahu teplot uvedených v návodu. Kromě domácností najde uplatnění i na . Download Master Dh 7Manual.


Acest produs este folosit pentru uscarea aerului. Acesta controlează umiditatea relativă prin trecerea aerului prin aparat, care conduce la condensarea excesivă. MASTER DH 7Pre domácnosť: . The model number is located at the lower right front panel of the receiver.


STR- DH7and STR-DH720HP. The illustrations used in this manual are of the USA .

Pergunte sobre o Master DH 7? Se tiver umaquestão sobre o Master DH 7​ pode perguntar aqui. Forneça uma descrição clara do problema de modo a . Má nízku hmotnosť, pracuje s minimálnou . Před použitím výrobku si prosím pozorně přečtěte tento návod a uschovejte jej na bezpečném místě pro budoucí. Overený zákazník ABCnáradie pikolino.


Domácí odvlhčovače Master dodáme do hodin po celé ČR a dopravu platíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky