čtvrtek 17. září 2015

Elektrocentrála na dřevoplyn

Postavil si elektrokoloběžku, solární auto a nakonec i elektrocentrálu na dřevoplyn. Díky čtenáři za informace o zajímavém vynálezu studentů! Ekologická parní elektrocentrála.


Sice to dělá první dojem že je to vrabec v hrsti . Vyřešení problému s přítomností dehtu v dřevoplynu.

Delší doba chodu elektrocentrály na jednu náplň (větší energetická hustota oproti čistě dřev. uhlí). Generator conversion kit“, tedy sadu pro přestavbu elektrocentrály. Dřevoplynový generátor tam stavěly.


Původně pokusným zařízením si chtěl Jaromír März ověřit, zda si je sám . Chystám se postavit elektrocentrálu z motoru 7Hp se alternátory z auta 12V 80A nebo z nákladáku 24V 55A. Pohánil by jsem dřevoplynem , moc nesmrdí a . Při provozu pracovních strojů a elektrocentrál však tato „obtíž“ odpadá. Generátor dřevoplynu domácí výroby pro pohon elektrocentrály.

Mohol by mi pomocť aj vyvýjač na drevoplyn. Elektrocentrála má výkon 1. Ak by ste sa rozhodli mi zavolať,prezvonte ma na č. Proto bych elektrocentrálu , neboli agregát viděl ve spojení s kotlem, který by. Dôvod prečo uvádzam drevoplyn je jednoduchý, totižto splynovač si môžete vyrobiť. Inzerce - elektrocentrala na drevoplyn , inzeráty. Pokud jde o kogenerační jednotku na bioplyn, dřevoplyn nebo jiný.


Náhodou jsem zjistil, že dokonce někdo prodává malou elektrocentrálu na dřevoplyn. V dobrém stavu -plně funkční . Ve své dílně dokázal postavit také solární automobil a elektrocentrálu na dřevoplyn. Mám také elektrocentrálu s generátorem dřevoplynu.


Vlastně stejně jako stará auta na dřevoplyn , která se používala třeba za druhé světové . K jeho dalším výtvorům patří také solární automobil a elektrocentrála na dřevoplyn. O své nápady se dělí s ostatními prostřednictvím názorných . Prodám elektrocentrálu na dřevoplyn , typ GAP, 30kW, včetně techn. Chtel bych pouzit nejakou domaci elektrocentralu.


Na netu je člověk, který jezdí na dřevoplyn traktorem, pěkné.

Centrála slouží k výrobě teplá a elektrického proudu. Prodej a servis záložních zdrojů energie a elektrocentrál Olomouc. Návody k sestrojení navíc umisťuje bezplatně na internet. Mezi ně patří například elektrická koloběžka, solární automobil i elektrocentrála na dřevoplyn.


Mají výkon až 50KW a generátor dřevoplynu je na přívěsném vozíku. Počítám s využití na ohřev TUV, topení a pohon elektrocentrály.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky