pátek 25. září 2015

Nové chladivo do klimatizací

Mercedesem rozpoutaná aféra ohledně nebezpečného chladiva do. Kolem nového chladiva do klimatizací je dusno. A změní život obyčejných motoristů? Primárním důvodem jsou ekologické aspekty. Po tomto datu již nebude nové vozidlo s náplní klimatizace , jehož GWP je vyšší.


Nový pohled na relativně neškodná chladiva jako R2 R134a a další.

Chladící technika vstoupila do období nových druhů chladiv. Vepřovou hlavu uzavřel do skleněné nádoby a několik gramů na ni vstříkl. Někdejší skandál třícípé hvězdy spojený s chladivem klimatizací má zajímavou dohru. Nové chladivo udělalo mezi klimatizačními náplněmi revoluci. Třícípá hvězda v té chvíli vstoupila do soudní pře se zemí galského . V případě zájmu o doplnění klimatizace novým typem chladiva nás.


S tou výměnou za starší chladivo R134a opatně :! Evropě používaly chladivo v klimatizaci s . F-plynů složenou z nových náplní, doplnění.

Současné náhrady, alternativní chladiva s GWP do 50 případně . Bežná velikost náplní chladiva v klimatizaci osobního vozu je přibližně 450. Evropská unie zpřísňuje požadavky na chladiva do autoklimatizací. Současné plnivo R-134a bylo vyvinuto jako náhrada freonu s nižším . Plnění klimatizace Praha na počkání.


Náplně do autoklimatizací : Jaké chladivo se může používat a jak ušetřit? Vyplatí se vám operativní. Legislativa má dopad na firmy, které působí v oblasti chlazení, klimatizace a. Při jakémkoliv servisním zásahu se nesmí odsáté chladivo vrátit zpět do okruhu, . U nových automobilů s plně funkční klimatizací také dochází k úbytkům chladiva.


Pára jde z expanzního ventilu (3) do kompresoru (2), stlačená pára . U nových klimatizací typu Single Split s objemem chladiva pod kg bude. Jakými zkouškami musí nové chladivo projít, aby mohlo dostat zelenou do sériového použití? Klíčová slova: klimatizace , chlazení, chladiva , HFC-134a, CO2.


HFC-1do doby, než budou nová umělá chladiva důkladně vyzkouše- na. Servis klimatizací provádíme u nových i starých typů chladiv. Nový typ chladiva se používá do novějších typů automobilů z důvodu vyšší ekologičnosti. Chladivo , které se z okruhu odčerpá, se v přístroji pro servis klimatizací.


Proplach systému klimatizace pomocí chladiva.

Vysoce kvalitní PAG olej do klimatizací , který se vizkozitou řadí mezi. Nejedná se přitom o žádné nové chladivo , je to součást chladiva R410A. Doplní nové chladivo s přesností na 1g, promaže celý systém. Zbytek starého chladiva se zrecykluje - vyčistí.


Tím se také zjistí, kolik chladicí kapaliny chybí. Poté se doplní nové chladivo. Doplnění klimatizace auta je vždy . Příspěvek shrnuje současnou legislativní problematiku chladiv podle. Klimatizace se stává nepostradatelným pomocníkem, který v automobilu vytváří. Ceník AKCE - Nová služba - Dezinfekce Interiéru OZONEM 29- bez DPH.


Běžná velikost celkové náplně chladiva v klimatizaci osobního automobilu je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky