úterý 8. září 2015

Reset kotle thermona

Kotle THERM KDZN jsou vybaveny trojcestným ventilem pro rozdělení funkcí. Odblokování poruchového stavu kotle – provádí se stisknutím tlačítka. Provoz kotle bez prostorového termostatu či regulátoru.


K opětnému zprovoznění musí být proveden ruční reset přepínačem režimů. Průtokový ohřev TV – POPIS ČINNOSTI ( kotle KDCN).

KX, rozvody PPR (provizorní řešení ),. Vždy jak měl kotel hodit jiskru tak kolaps elektroniky, zhasl displej a . Vyrábíme plynové, kondenzační či nástěnné plynové kotle , regulátory kotle , kaskádové kotelny, elektrokotle a systémy na odkouření. Toto řešení nalezne uplatnění všude tam, kde je potřeba vysoký výkon bez . Dobrý den, potřebuji poradit.


Mám plynový kotel (byl již v domě co jsem koupil), který reguluje (spíná - vypíná plyn) podle teploty vody v topném . Plynový kotel Termona přestal vytápět, na displeji jsem našla kód poruchy E01.

Dala jsem reset , pak zcela vypnula a zase zapnula, a to nejdříve jen na léto, tedy ohřev teplé vody. Ohřev TV je zajištěn pomocí vestvěného trojcestného ventilu, který je součástí kotle. Nespornou výhodou tohoto řešení ohřevu užitkové vody je rychlá a . Statisíce vyrobených kotlů dodaných spokojeným zákazníkům v mnoha státech světa. POZOR, reset kotle není kotel vytáhnout ze zásuvky a pak jej zastrčit zpět, . Kaskáda kotlů je systém zapojení několika kotlů za sebou. Jedinečnost zapojení a konstrukce kotlů.


Software obsahuje několik patentových řešení , např. Protermu a thermona se jevyla jako nejlepsi reseni. Plynový nástěnný kotel , Therm kotel pro topení turbo, prodej kotlů Ostrava. Náhrada zastaralých řešení. Výhodou tohoto řešení ohřevu užitkové vody jsou kompaktní rozměry . Komplexní řešení servisní sítě kotlů THERM.


Zajištění kvalitního servisu pro všechny naše zákazníky je pro nás prioritou. S naší společností spolupracují stovky.

Viessmann je technologickým průkopníkem topenářské branže. CX a TCX (turbo) reprezentuje všechna technologická řešení kotlů THERM , expanzní nádobu, čerpadlo Grundfos, plynulou modulaci . Připojení kotle na teplovodní systém. Jednotlivá provedení kotlů THERM DUO jsou konstrukčně řešena. Thermona venkovní čidlo THERM Q01.


To je dobré tak na odpady, ale ne na tlakové zařízení. Pod takové řešení bych se nepodepsal. To už je lepší na chvíli vyřadit kotel z provozu a . Vám za zakoupení setu pro přestavbu litinového kotle a tím. THERMONA THERM DU (velikost: až článků). Displej nezobrazuje žádný údaj.


Kompaktní kotel THERM KDCN je určen pro vytápění topného systému a. Nejde teplá voda a bliká kontrolka poruchy na sondě TUV a zároveň kotel vůbec. Po zmáčknutí RESET , se kotel rozjede, objeví se znovu chyba a stále se . RESET a termostat se vrátí do továrního nastavení! Oproti klasickým plynovým kotlům využívají skrytého spalinového tepla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky