čtvrtek 24. září 2015

Kukuřičné pelety

Kvalitní kukuřičné pelety vyrobené ze 1 přírodních složek, lisované zralé kukuřice, kukuřice v mléčném stádiu růstu, kukuřičné mouky a přídavku kvalitní . Krmné šrotové pelety sestavené pro sportovní rybolov a hospodářský odchov kapra. Pro zvýšení atraktivity a výživových hodnot je obsah kukuřice v peletách 60 . LK Baits Kukuřičné Pelety - Corn Pellets 1kg, 12mm. Nejúčinnější pelety určené k vnadění a chytání.


Pelety jsou vyráběny na základě dlouhodobých zkušeností . Vnadící SPOD PELETY - Vařená kukuřice kg - na KrmivaHulín. Zboží,které jinde neseženete, rychlost dodání a ceny, které vás dostanou! Proto pomlít kukuřičná zrna, přidat extrakt, sladidla, aminokyseliny a vyrobit pelety , mně přišlo logické.


Výsledek se ukázal mírně řečeno jako dramatický. Ekonomické balení krmných pelet 4mm. Zapomente však na obyčejné kukuřičné pelety za pár korun.


Tyto pelety vyrábíme sami podle naší receptury s . Pelety z kukuřice jsou skvělou volbou při lovu kaprovitých ryb. Kukuřice je tradiční kapří pochotkou a nyní Vám ji nabízíme i ve formě pelet na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky