úterý 15. září 2015

Topne teleso ariston

V katalogu nemáme podrobnější informace o topne teleso ariston. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Topné těleso s oválnou přírubou do Italských bojlerů Ariston.


Určeno především pro tyto ohřívače vody. NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ - Sporáky, vařiče a MW trouby - Tělesa - Zadní. Náhradné diely na bojler - ohrievacie telesá.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. WT60FR, WT62TFR, WT70FR, WT82TFR, WT6IT, WT4IT, . Doporučujeme objednať anódovú tyč 11. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.


Ohrevné telesá do sporákov a rúr. Značky ( len topné telesá ). Specifické funkce, úrovní nastavenia, regulovateľné topné teleso kW. Spustí se jak vrchní, tak spodní topné těleso.


S tímto tradičním režimem pečení je nejvhodnější používat pouze jeden pečící rošt. Velký výkon - rychlý ohřev vody v zásobníku zajišťuje výkonné topné těleso (2kW ). Dlouhá životnost – ocelový zásobník s titanovým smaltováním, antikorozní . Funkce víceúrovňového pečení Horký vzduch 3vaktivuje všechna topná tělesa spolu s ventilátorem, tak aby bylo možné péct na dvou úrovních najednou, . Vnitřní nádrž ohřívače je opatřena speciálním vysoce kvalitním smaltem a následně vypálena při konstantní teplotě 8°C. Voda je ohřívaná topným tělesem o . Vše plně funkční,cca před rokem nové topné těleso a baterie.


Ariston zásobníkový ohřívač vody - TI Shape UR -D.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky