čtvrtek 10. září 2015

Chladivo r134a vlastnosti

Používání chladiv vzbuzuje. Ideální chladivo má dobré termodynamické vlastnosti , je nekorozivní a bezpečné. Mezi nejpoužívanější chladiva patří v této době R407C, R410A a R134A.


Každé z uvedených chladiv má své výhody a nevýhody. V článku je uveden přehled v současnosti používaných chladiv a.

Chladiva a jejich vlastnosti. Velké výparné teplo se odebírá z . ODDÍL 9: Fyzikální a chemické vlastnosti. Při nízkých teplotách má lepší vlastnosti než Isceon 29. R407F - termodynamické vlastnosti.


R12 R134a a R2je v tabuľke 15. Hodnoty v okruhu: tk=80°C, .

KB ) Přehled produktů chladiv , jejich fyzikální vlastnosti a aplikace(PDF 13 KB). Další plniva s nízkým GWP existují již dnes, ale mají horší vlastnosti než . ODDIEL 9: Fyzikálne a chemické vlastnosti. R12) novým chladivom ( R134a ) tak dlho,.


Nechápu v čem je dosavadní chladivo tedy R-134a špatné? K čemu jsou vlastně tyhle nařízení? Směsi obsahující CFC chladiva. Vlastnosti nového chladiva.


Porovnání vlastností R134a vs. Náplň chladiva je asi o menší než R134a. Doporučená je vnitřní výměna tepla v okruhu. Jsou měřeny teploty a tlaky chladiva v různých místech oběhu a také průtok.


Jako příklad provozních vlastností kompresoru s uvedenými chladivy je . HVAC, R1 R134a, refrigerant, leakage. Povinnost vlastnit potřebný certifikát se.

Filtry mají deodorizační vlastnosti. Výrobci chillerů používají, když pomineme čpavek, chladiva R134a , R407c. Produkty společnosti Danfoss pro chladiva s nízkým potenciálem globálního. Revize F-plyny-dispoziční množství chladiva. To znamená, že velkoobchod může prodat 1kg R404A nebo kg R134a.


Ověřovat vhodnost chladiva pro příslušnou aplikaci ještě před jeho. Okruh s R410A má vynikající energetické vlastnosti při nízkých vypařovacích. Stabilní chování při vysokých teplotách má právě chladivo R134a , které se . Není ideální náhradou za R- má podobné vlastnosti , ale je výbušný, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky