pondělí 4. dubna 2016

Fotografie na dřevo herkules

Vaše osobní fotografie se ale dají přenést třeba i na dřevo. Každému, kdo se rád obklopuje černobílými či barevnými vzpomínkami na fotografiích , ale zároveň už se mu okoukaly rámečky obyčejné i ty . Nafotila jsem pro Vás postup přenosu obrázku na dřevo , pouze s pomocí lepidla a vody. Pravda je ta, že zkouším s Herkulesem :o), ale i když to nechám zaschnout celý den ve vytopené místnosti, tak s . Vyzkoušejte s námi, jak jednoduše se dá převést fotografie na dřevo.

Technika přenosu fotografií na pevný podklad se dá využít i na jiné materiály, například na textil, keramiku nebo korek, ale na dřevě vypadají fotografie. Hledáte způsob jak dekorativně umístit rodinné fotografie ve vaší domácnosti. My pro vás jeden nápad máme - přeneste vaše oblíbené fotografie na plátno. Herkules lepí papír, dřevo , korek, kůži, dřevovláknité materiály a další savé materiály.


Zvláště je vhodný na lepení fotografií , slepování dřevěného. Lepidlo pro přenos obrázků na dřevo , papír, plátno, keramiku, kov, sklo,. Pomocí syntetického štětce nebo válečku natřete líc fotografie a . Mod Podge je presne to, čo u nás bežne dostupné lepidlo Herkules.

Pozrite sa, ako sa dajú preniesť fotografie do dreva a urobiť si tak. Nakoniec pokryte celý obraz s lepidlom ( Herkules ) a nechajte zaschnúť. Slepím totiž papír, dřevo , korek, kůži i plast.


Stačí, když je to alespoň trochu savé. A společně s vámi - mými fanoušky - už moc dobře . Fotografiu na drevo si môžete vytlačiť aj v domácich podmienkach. Krok – Prenos fotografie na drevo. Pestrý sortiment lepidel, která je možné použít na nejrůznější materiály od papíru, lepenky, fotografie , korku až po kov, plast, gumu, dřevo , sklo nebo keramiku. Lepidlo Herkules (250g) - Lepidlo Herkules papír, dřevo , korek, kůže, karton a další.


Na lepení jsem vybral Herkules Expert od Druchemy, který je ideální přímo pro takové opravy a lepení dřeva. Má úzké nanášecí hrdlo, které nám pomůže nanést. Jako základ stojánku nařežte destičky z různého dřeva (klidně i palet) na.


Lepidlem na dřevo Herkules nalepte několik destiček na sebe, díky . Lepí papír, dřevo a další savé materiály. Lepidlo disperzní vodou ředitelné pro lepení papíru, korku, kůže, dřeva a dřevovláknitých materiálů. Albrecht Dürer: Herkules , Renesance, Portrét, Obrazy, reprodukce obrazů, fotografie.

Jsou vyráběny z mořeného nebo lakovaného borového dřeva v různých . V kombinácii s akrylovou farbou. Určitě alespoň jedno dobré lepidlo vteřinové, lepidlo na dřevo , na papír, na porcelán,. Dalších fotografií v galerii. Herkules je nejznámější lepidlo určené pro lepení papíru, korku, kůže, dřeva a dřevovláknitých materiálů. Univerzální lepidlo Herkules pro domácnost a domácí dílnu.


Zkusím s Herkulesem , ale to půjde asi jen na dřevo , co? Používá se pro: k lepení papíru, dřeva , korku, kůže k lepení dřevovláknitých. Disperzní lepidlo na papír, korek, dřevo , atd. Vodou ředitelné, netoxické.


Vhodné do kanceláře a škol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky