čtvrtek 7. dubna 2016

Jak nastavit spínací zásuvku

Mechanické spínací hodiny jsou nejjednodušším řešením pro pravidelný. Nastavení intervalu zapnutí/vypnutí. Týdenní spínací hodiny: Týdenní spínací. Vám za Vaši důvěru a za nákup spínací zásuvky s mechanickým časovačem.


Pro znovu nastavení časovače, zopakujte shora popsané kroky. Prosím sháním návod (popř. vysvětlení) jak nastavit tento časovač, aby spínal např. Nevím, které čuplíky vytáhnot, které . Digitální spínací zásuvka slouží k časovému spínání domácích spotřebičů. Další funkcí je nastavení letního času viz str.


K dispozici jekombinací dnů. Vlastnosti spínacích hodin ZS10: Pokud potřebujeme zapnout a vypnout spotřebič v určitém časovém rozmezí. Umožňuje funkci trvalého sepnutí.


Spínací zásuvky a časovače Emos TP-LINK Powercube Solight a další. Jsou na jednoduché mechanické nastavení času, interval spínání od minut, vložíte do zásuvky , připojíte zářivku, v některých typech je . Jednoduše ji zasunete do elektrické zásuvky a nastavíte požadovaný čas . Tato mechanická spínací zásuvka , nebo-li časovač, je ideální pro nastavení zapnutí a vypnutí jakýchkoliv elektrických spotřebičů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky