pondělí 29. února 2016

Čsn 33 1500

Seznamte se se stručným přehledem lhůt pravidelných revizí. Lhůty pravidelných revizí stanovené podle prostředí. Orientační přiřazení podle. Z revizních činností bych chtěl připomenout povinnost , že každé elektrické zařízení.


Sféra bytové a občanské vybavenosti, komerční sféra. Charakter budovy nebo prostoru .

Pojízdné a převozné prostředky. Prozatímní zařízení staveniště. To, že revize elektrických . Revize elektrických zařízení.


V případě, že si nejste jisti v jaké kategorii je váš. Normy pro provádění revizí. Tabulka - Lhůty revizí podle umístění el. Inspection and testing of . Metodika: 1) Na fakultě jsou provozována zařízení, která podléhají periodickým revizírevize elektrického zařízení, elektro revize .

Provozovaná elektrická zařízení musí být pravidelně kontrolována v rámci řádu preventivní údržby nebo revidována formou pravidelné . V příloze „F“ byly uvedeny požadavky na pravidelné revize). Základní doba pravidelné revize budovy je 5let, pokud není stanoveno v níže . Vypracovat protokol o určení vnějších vlivů na elektroinstalaci odbornou komisi v souladu s ČSN 33. C-nepřenosné připevněné spotřebiče: kontrola před použitím, revize dle ČSN 33. Dle potřeby lze některé z uvedených typů kombinovat, např.


Bezpečnostní předpisy pro elektrická zařízení určená k užívání osobami bez elektrotechnické kvalifikace. Druhy prostředí pro elektrická zařízení. Datum zahájení a ukončení revize : 16.


Stanovení základních charakteristik. Celkový posudek: Revidované elektrické zařízení není z hlediska bezpečnosti definované v ČSN. Lhůta je závislá na druhu prostředí, na umístění elektrického zařízení a . Provádíme revize domovních i průmyslových elektroinstalací. Lhůta pro provedení pravidelné revize se stanoví z . Při ověřování bezpečnosti instalace, která již v provozu je,.


B, 1x za měsíce, 1x za měsíce, 1x za měsíců. Povinnost provádět revize . Předpisy pro ochranu před bleskem.

Stručný popis předmětu: Pravidelné . Tato norma je základní normou pro provádění revizí elektrických zařízení a pro ochranu před účinky atmosférické a statické elektřiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky