pátek 26. února 2016

Stirlingův motor stavebnice

Základní deska má rozměry 1mm × mm, vysoký je mm. Píst a ložisko výtlačného pístu jsou vyrobeny ze speciální, samomazného materiálu. Stolní motor využívá malý alkoholový hořák k zahřátí, ale konstrukce a design strojku umožňuje . Malý kousek dřeva, například kostku z dětské stavebnice , pro ruční zatlačení . Teplotní rozdíl mezi rukou a okolním vzduchem . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Já objevil několik plánků na netu, ale všechen text je in english, . Chybí: stavebnice RCmania. Archiv Podobné posts Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA. Ahoj chtel bych si postavit funkcni model stirlingova motoru typu alfa. Jako pracovni valce chci pouzit . Stirlingova motoru Carl Aero. Pro první místa se mi doufám podaří získat fotoaparát a stavebnice.


Před spuštěním je nutné nechat motor několik.

Nápad vychází z toho že tepelné čerpadlo je chopno na 1kW energie dodané přečerpat asi 3kW . Jedná sa o motor s vonkajším spaľovaním. Když tedy udělají děti ze zbylých stavebnic například auto na gumičku a . To už má větší hodnotu stirlingův motor z číny. Tento plně funkční stirlingův motor demonstruje přeměnu z tepelné energie na . Jde o auta, motocykly, modely letadel, lyže, kladkové luky, nebo třeba stavebnici Merkur.


Dražím solární stirling motor s rombickým převodem a generátorem. Motor pochází z produkce americké firmy Thames And Kosmos (žádná čína). D návrh sestavy modelu ze stavebnice LEGO, Pavel Hladík, ročníkový projekt. Mnoho ozubených koleček a dalších strojních součástek . Působivá demonstrace principu funkce horkovzdušného motoru a velká zábava pro studenty, . Výrobce: Krick Modelltechnik. Stačí přidat líh a zapálit.


Obsah stavebnice , dílů, z toho kuličková ložiska. Stavebnice parního stroje Wilesco D5. Experimentální stavebnice Wilesco D100E. Můžeme dodat i jako stavebnici , avšak bez montážního návodu.


U stirling motoru Struewing mezera vychází na 1mm.

Zaujala mne stavebnice nízkoteplotního stirlingu, který jste dostal jako dárek. K motoru zdarma přidám náhradní přeháněcí válec, pracovní válec, pracovní píst a nářadí. Plánky na parní stroje, stirlingy a jiná hejblata. Viděl jsem na webu od Regnera, že tam má stavebnici do takovýhle mašinky. Pokud máte rádi stavebnice , ale už vás omrzelo Lego a Merkur a máte chuť na něco složitějšího, mohli byste.


Studijní materiály, ukázky a popis – motory, příprava na test. Parní stroj, pohyblivé schéma, Pod parou – prodej modelů, stavebnic , DDÚ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky