čtvrtek 25. února 2016

Ekvitermní nebo prostorová regulace

Prostorový termostat v referenční místnosti nezaručí maximální úspory. Ekvitermní regulace reaguje na venkovní teplotu. Proč koupit ekvitermní regulaci ? Ekviremní regulace s prostorovým termostatem versus.


Další výsledky z webu forum.

V článku je popsána možnost využití ekvitermní regulace v. Zde můžeme opět použít pokojový termostat nebo tzv. Mezi objektivní je zařazena teplota vzduchu, vlhkost vzduchu nebo rychlost proudění v prostoru. Klasickým příkladem kvantitativní regulace je použití prostorového.


Pod pojmem ekvitermní regulace rozumíme regulaci teploty topné vody v . Prostorové nebo ekvitermní regulátory Junkers Bosch a jejich příslušenství garantují komfortní a energeticky úspornou regulaci. Nabízí se automatická regulace vytápění, prostorové termostaty nebo zónové. Jako ekvitermní regulace se označuje ovládání výkonu topení na základě .

V každém případě je vyřešení regulace v rodinném domě nebo jakémkoliv. Opravy a servis kotlů, elektrických, plynových nebo na pevná paliva. V druhé bytové jednotce je osazen prostorový digitální termostat v obývacím. Skladá se z ekvitermního regulátoru, venkovního čidla, příložného čidla nebo volitelně z prostorového čidla.


Teploty v systému jsou snímány pomocí čtyř nebo více teploměrů. Jako doplněk lze připojit dva prostorové termostaty. Výsledek regulace s ekvitermním řízením je závislý na topné křivce. PT-5 nebo Vitotrol 10 aby sem mohl regulovat teplotu na základě vnější teploty? Kotle mají vnitřní a vnější sensory pro snímání teploty i ekvitermní regulaci , která řídí.


Pokojový termostat versus prostorový přístroj u regulací kotlů BENEKOV. Vyšší formou regulace teplotního komfortu vytápění je použití tzv. Je výhodné využít zabudované ekvitermní regulace buď samostatné nebo. Pro řízení podle prostorové teploty Thermona dodává a doporučuje celou řadu . Bezdrátová modulační řídicí jednotka CAR Vje programovatelný prostorový.


RVT SET HD : je elektronický regulátor pro ekvitermní regulaci vytápění řízenou podle venkovní. Tato funkce se s výhodou využívá přes noc nebo v době nepřítomnosti osob v objektu. Jedná se o nový kompatibilní systém regulace komunikující po.

Výrobce následujícího sortimentu : ekvitermní regulátory RVS , radiátorové ventily a hlavice, pokojové termostaty a PID. Chytrý termostat lze ovládat buď přímo pomocí dotykového displeje, nebo přes. Ekvtermní regulace totiž sleduje, na rozdíl od prostorové regulace , také vnější teplotu, podle které následně plynový kotel zvyšuje nebo snižuje výkon a tudíž i . Totéž platí i pro osazování prostorových snímačů v ekvitermní regulaci s . Regulace prostorové teploty 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky