úterý 9. února 2016

Repase vstřikovačů cena

Kvalitní repase má svou cenu , přesto naše produkty držíme cenově dostupné pro každého. Otestování vstřikovačů Common Rail provádíme na počkání . Ceny jsou uvedeny bez DPH. Provádíme servis vstřikovčů Common rail, PD.


Archiv Opravy vstřikovačů , opravy čerpadel, prodej nových vstřikovačů , prodej.

Objednat lze v e-shopu rovněž testování Vašich vstřikovačů za velice příznivé ceny. Název, Kó náhrady, repase výměnou, repase vlastního dílu, cena nového dílu. Kč za kus, záruka na měsíců.


Ceník trysek Delphi a Bosch. TEST vstřikovače Bosch PUMPA TRYSKA. Seznam opravitelných vstřikovačů Denso CR. Vstřikovače Common Rail - ceník.

Značkový servis – opravy nebo repase provádíme ve spolupráci s naším . Repas : koncová cena zákazník 4. Oprava CR vstřikovačů Delphi - od 2. Kč bez DPH při výměně pouze trysky nebo kontrolního . Popis: automobilů zn: Bosch . V součastnosti opravujeme selenoidové CR vstřikovače Bosch a Delphi, a to včetně. Třeba na peugeoty z přelomu tisíciletí opravy nabízíme, ale tyto vozy zase přestávají mít cenu sady čtyř renovovaných vstřikovačů ,“ shrnuje . Nechte si od nás otestovat vstřikovače ! Autoservis Peleška Most se o Váš vůz . Speciální služby pro PD VSTŘIKOVAČE VDO - Siemens, Bosch, Delphi, Caterpillar. Snaha výrobců o snížení emisí a zvýšení výkonu dieselových motorů vedla k vývoji nových vstřikovacích systémů. Servis vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů.


Kontrola a opravy vstřikovačů , čerpadel COMMON RAIL, elektronicky řízených vstřikovacích čerpadel, mechanicky řízených vstřikovacích čerpadel, PD jednotek. DIESEL SERVIS HALE - servisní centrum vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů ,. Už nyní vám můžeme prozradit, že nejvýhodnějším způsobem opravy.

Diagnostika, testování a servis benzínových vstřikovačů všech moderních motorů. Cena za vyčištění vstřikovače je 4Kč s DPH. Objednávka otestování nebo opravy vstřikovačů. Vysoce specializované pracoviště určené pro testování a opravy vstřikovačů a. Proces repase vstřikovače Common Rail probíhá v několika fázích.


Test vstřikovače s protokolem 3Kč. Prodej nových i repasovaných turbodmychadel na osobní a užitkové vozy, kompletních sad těsnění a regulací, dále pak vstřikovačů BOSCH, DENSO, DEPHI a . Autorizované a certifikované diesel centrum na opravy a diagnostiku vstřikovačů Common Rail. Vše pro diagnostiku, repase a kalibrace dieselových vstřikovačů.


Opravy těchto vstřikovačů se vzhledem k jejich ceně i nedostupnosti ND neprovádějí, ale součástí kontroly je možnost. TO NEJLEPŠÍ PRO VAŠE TURBO. Profesionální repase za skvělé ceny. Hledáte kvalitně a profesionálně opravené turbodmychadlo či vstřikovače ? Konečná cena se určuje dle typu vozidla a rozsahu opravy.


Zajišťujeme diagnostiku a servis vstřikovacích ventilů a palivových čerpadel. Diesel servis zajistí opravy těchto vstřikovačů diagnostika a opravy vstřikovacích systémů Common Rail: Bosch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky