pátek 19. února 2016

Pytlované uhlí akce

Akce „ doprava zdarma“ platí již od jedné palety i do obce. Paleta obsahuje od každého druhu pytlů po kg. Balené uhlí a brikety vyrábíme v moderním.


Prodej kvalitního pytlovaného uhlí z Ledvic a kvalitních německých briket Rekor s možností on-line objednávky. Palivo je určeno pro klasické .

Uvedené ceny jsou včetně DPH. Dobrý den, nabízíme Vám pytlované uhlí , které je tříděné a následně ručně pytlováno do prodyšných. Uhlí už do sklepa skládat. Pytlované mostecké hnědé uhlí , kostka, 8Kg – doprava zdarma. Hnědé, černé uhlí a brikety nakupujte nyní s nejnižší cenou v jarní akci.


Bílinské uhlí a uhelné brikety. Prodáváme černé a hnědé uhlí , koks, briketu, flot, balené uhlí. Obrovským trendem letošní topné sezony je pytlované uhlí.

Zákazníkům skýtá komfort dopravy a skladování bez zbytečné špíny, mají tak čisté . Společnost ROJEK si Vám dovoluje nabídnout novou službu: Prodej baleného hnědého uhlí ze závodu v Kostelci nad Orlicí. Nejlevnější doprava v okrese Bruntál. Složení uhlí dopravníkem do . Odběr nad tun sleva po domluvě na . AKČNÍ SLEVA na složení uhlí pásem. Hnědá kostka pytlovaná , kg, 20- kč. Objednávky na uhlí , koks, brikety uhelné, topné štípané dřevo telefonicky i osobně v areálu.


INFORMUJTE SE O PRÁVĚ PROBÍHAJÍCÍCH SLEVÁCH. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. PRŮBĚŽNĚ NABÍZÍME TYTO SLEVY:. Podmínky akce – odstavec II.


Vážený zákazníku, v současné době existuje možnost zakoupení našeho pytlovaného uhlí (á kg) v druzích ořech . Zajišťujeme dopravu pevných paliv, skládání uhlí dopravním pásem. Prodej uhlí Hranice, Bystřice pod Hostýnem, Přerov. Rádi bychom vám touto cestou nabídli zakoupení pytlovaného uhlí do automatických kotlů.

Naše pytlované uhlí je prvotřídní kvality, za což ručíme. PYTLOVANÉ UHLÍ A UHELNÉ BRIKETY UHELNÉ. Na náhledové mapce vidíte vyznačenou oblast kde provádíme rozvoz uhlí a. Nyní máme Akce : DOPRAVA UHLÍ ZDARMA do 30km od Tábora(20q a více).


Prodej a rozvoz tuhých paliv - uhlí , brikety, ekobrikety, palivové dřevo. Možnost vlastního odběru uhlí do vozíku. Nabízíme i kvalitní Mostecké uhlí , úpravna Komořany,oř1 . Kvalitní palivo s velkou výhřevností - ideální pro automatické kotle.


CENOVÁ AKCE : Sleva na všechny druhy uhlí a briket.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky