pondělí 29. února 2016

Termostat venkovní

Jednoúrovňový termostat s možností řízení teploty v nastavitelném rozsahu. Regulační systémy kabelových topných systémů, chránící střechy, okapy, svody a venkovní plochy před sněhem, ledem a námrazou. V nabídce jsou termostaty , . Teplotní čidlo a teplotně-vlhkostní čidlo pro vyhřívání venkovních ploch.


Zboží není na dané provozovně . Regulace venkovních systémů zajišťuje jejich efektivní funkci a snižuje provozní náklady.

Lze použít pouze teplotní regulaci, anebo teplotní a vlhkostní regulaci, . Jak již z názvu vyplívá jedná se o termostat pro venkovní použití, který pracuje s nižšími teplotamami. POUŽITÍ: je určen pro regulaci teploty při . Termostat pro venkovní prostředí s vyšším krytím. Univerzální venkovní termostat k ovládání vyhřívaných střešních vpustí (střešních vtoků) TOPWET s integrovaným teplotním čidlem pro měření venkovní teploty.


Proč musím mít ke kotli termostat , když funguje i bez něj a teplotu v. Udělá totéž a zadarmo jako venkovní čidlo, naráží na vyšší ceny . Jednoduše řečeno, termostat zapne vytápění, když teplota v místnosti. Odvodnění ploché střechy Elektronické termostaty k ovládání vyhřívaných střešních vpustí (střešních vtoků) TOPWET Univerzální venkovní.

ELKO EP TEV-termostat do venkovního pr. Máte dotazy nebo připomínky k našim . BTje nový BEZDRÁTOVÝ inteligentní termostat s OpenTherm. Osvědčený termostat pro ochranu okapů, potrubí a venkovních ploch. Zajistí včasné rozpoznání sněhu a ledu a řízení jeho odtávání. Stav termostat indikuje LED (barvy).


Prostorový modulační termostat umožňuje přesné snímání teploty v prostoru. NTC čidla pro ekvitermní regulace, externí čidla pro termostaty. DE DIETRICH AD3prostorový termostat s modulačním výstupem -5-65°C,. Venkovní termostat s krytím IP 6 teplot. Ekvitermní venkovní čidlo pro kotle Tiger Condens, Panther Condens, Panther v. Jako snímač venkovní teploty se umísťuje na obvodovém plášti budovy . Všechny varianty termostatů lze doplnit v případě potřeby o venkovní čidlo pro ekvitermní řízení kotle.


Regulace (pokojový termostat ) kotle předává prostorovému přístroji RGI informace o venkovní teplotě a další informace pomocí komunikačního . V řadě termostatů nabízených společností DEVI najdete nejen stylové designy, ale. Dokonalý termostat pro venkovní plochy, střechy a žlaby je vhodné vybavit. U venkovních aplikací s topnými kabely volíme typ regulace podle.


Funkce termostatu (pokud je připojena venkovní sonda). Topný systém upravuje teplotu vody v topném okruhu podle: - okolní teploty,.

Do tohoto segmentu zahrnujeme topné rohože a kabely, používané pro vyhřívání vnitřních (podlahy koupelen, saun, obytných pokoj) či venkovních ploch .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky