čtvrtek 11. února 2016

Topný kabel s termostatem do terária

Silikonový jednolinkový topný kabel do terária. Může být položen i pod substrátem, ale jen v případě, . Terarijní topný kámen je použitelný do vnitřních částí terárií. Umožňuje se obejít bez tradičního ohřívače jako je topítko do terária nebo tepelného zářiče, nebo může . Topný kabel do terária zajišťuje ohřátí dna v nádrži.

Je možno je tvarovat do smyček různých tvarů a vytvářet tak plošné topné elementy podle našich vlastních. Nejvhodnější je použití termostatu s externím čidlem, kdy se čidlo umístí mezi topné kabely. Digitální termostat ATC 300. Připojení přímo k síti 2V normalizovanou zástrčkou, popř.


Termostat s časovačem pro akvária a terária. Chtěl bych do půlky terária namotat topný kabel na polystyren a překrýt perlinkou. Jenže já nikdy neměl termostat v ruce a ledničku také ne.

Pro použití pod terárium je minimální bezpečná vzdálenost 10mm, aby byla zajištěna výměna tepla. Používejte topný kabel pouze ve spojení s termostatem. Kvalitní silikonový topný kabel do vlhkého prostředí.


V kategorii Vyhřívání pro zvířate naleznete topné folie pro terária , vivária, topné panely pro vyhřívání kotců, nebo topné žárovky. Elektronický termostat ULTRATHERM Terra-Heat HT 600. Jendou z vyjímek jsou suchozemské želvy které by měli mít zdroj tepla z vrchu.


Topné kabely jsou vhodné pro většinu plazů. Ideální pro vytápění terárií , pařenišť, skleníků atd. Průměr otvoru v přísavce je podobný jako průměr topného kabelu a tak stačilo shora. Základní digitální termostat do terárií pro kontrolu výhřevných systémů. Množství: Přihlaste se pro přístup do seznamu zboží.


Hřející kořen s termostatem , vhodný doplněk do vašeho terária. Topné výhřevné těleso do terária ve tvaru stromu. Podporuje přirozené reakce. Pařez je vybaven termostatem , který zajišťuje udržení stálé teploty 26oC.


PFP Fenix topný 12W kabel 1m s vidlicí a termostatem DOPRAVA ZDARMA - objednejte a vyzvedněte v blízkosti Vašeho bydliště.

Vhodné pro akvária o objemu od 1do 2litrů - Výkon 100W, Délka 10m. W s termostatem a ochranou proti zamrznutí TF204. PTC, 80cm dlouhý kabel ukončený vidlicí,. Sortiment doplňujeme o termostaty a regulátory EBERLE používané k regulaci topných kabelů. Zdravim, potreboval bych poradit s topnym kabelem , nemam s nim zatim.


W, termostat to už pak bude . Topení pro terária - nabízíme různé varianty topení do terárií a vivárií. V naší nabídce nechybí ani speciální keramické topné lampy, sálavé panely i topné folie. Průmyslové topné kabely PDS1P.


Povzbuzuje dobré zdraví a podporuje trávení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky