pondělí 29. února 2016

Sololift2 wc1

Table of contents: 00:Getting started 00:Check building regulations 00:Qualified electrician 00:Plan. Removes waste water and toilet waste from a single WC and a basin where outlet is away from main soil stack. WC-is suitable for toilet. WC - je kompaktní automatická čerpací stanice s jednou přídavnou vtokovou přípojkou vhodná k čerpání odpadních vod z umyvadla a splaškových odpadních. Installation and operating instructions.


Velkoobchod a maloobchod-široký sortiment zboží a jeho montáže v oblasti vody , topení, solárních systémů, koupelen, obkladů a dlažeb. Vhodné pro čerpání splaškových odpadních vod . Sololiftfor toilet applications. Lowest price guarantee, checked daily. In stock: Delivery Next Day.


Highly Rated by our Technical Experts. GB: EC declaration of conformity. WC - , WC -a CWC-sú navrhnuté na odvádzanie odpadovej vody z toalety a iných sanitárnych zariadení. The Grundfos WC - unit is designed to collect and pump away the waste water from a single toilet, wash hand basin and a shower. WC - a WC -jsou malé, kompaktní automatické čerpací stanice vhodné pro čerpání domovní odpadní vody a kalu z míst v soukromých bytech, kde nemohou.


Návod na montáž a prevádzku. SOLOLIFTmá plne funkčnú tepelnú poistku elektromotora. You can order online today at great prices and collect in your local branch of have it delivered to where you need . A fully automatic lifting station for pumping waste from a toilet, basin or bidet. Direct toilet connection,1 . The WC - is a compact automatic macerator unit with . Zobacz inne Pozostała armatura, najtańsze i . Majhna, kompaktna naprava za črpanje odpadne vode iz stranišč in . Garantierte Dauertiefpreise, Beratung und Service bei HORNBACH. Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte produse din aceeasi categorie.


Možni priključki stranišče, plus en . Grundfos WC - is designed to pump away and collect water from a single wash hand basin, single toilet and a shower. Click and collect from branches nationwide or deliver for FREE on orders over £50. Je kompaktná automatická čerpacia stanica s pridavným vstupným pripojením, vhodným na čerpanie odpadovej vody z umývadla a splaškovej vody z toalety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky