pátek 26. února 2016

Univerzální hořák na uhlí

Hnědé uhlí Dřevěné pelety Rostliné pelety Štěpka do 3cm Dřevní odpad. KOMPLET OBSAHUJE: univerzální hořák , řídící jednotku PANDA, ventilátor a . Kotle,Dakon,Kovarson,Viadrus,Per-Eko,Galmet,Ogniwo,Klimosz,Termo-tech, Tepelná čerpadla,Klimatizace. HOŘÁK PROPAN-BUTAN UNIVERZÁLNÍ 3X KUL NÁDSTAVEC.


Tento typ nejlépe spaluje dřevní pelety, rostlinné pelety, uhlí , ale i dřevní. Univerzální hořák čtvercového tvaru se skládá z litinové pece, .

Automatický kotel na uhlí EKO-PLUS kW (4.třída). Hořák se skládá ze spalovacího . Nabízíme univerzální hořáky na uhlí a všechny druhy pelet. Přestavba kotle na automatický. Tyto kotle mají taky speciálně zvolený hořák pro tento model.


Spaluje dřevní pelety nejvyšší kvality. Unikátní podavač spaluje hnědé uhlí (ořech), černé uhlí (hrášek), dřevěné . Ve spodní části kotle je umístěn univerzální hořák pro spalování hnědého uhlí a dřevěných pelet.

Palivo je do hořáku dodáváno šnekovým podavačem ze . Nebuďte závislí pouze na jednom druhu paliva – přizpůsobte se ceně . Nastavení univerzálního hořáku 25kw. Po cca minutách opět zkontrolujte zda uhlí v hořáku přibývá, nebo ubývá. Jaké jsou výhody rotačního hořáku MultiBio oproti běžným, univerzálním hořákům ? Zákazník tak skončí zpravidla u spalování uhlí , nebo dřevěných pelet . Nový model spaluje obilí, piliny a další lehké materiály-nemusí . Je to univerzální hořák umožňující spalovaní uhlí štěpky pelet a směsi paliv s ovsem. Moderní automatické kotle na tuhá paliva dnes nabízí vysoký komfort.


Osvědčený patentovaný podavač spaluje hnědé uhlí 2 . Má univerzální hořák pro spalování pelet a hnědého uhlí. Tento nový model vytváří nový trh pro automatické kotle na uhlí a poskytuje náhled této technologie na . AUTOMATICKÉ KOTLE NA UHLÍ. Pro spalování pelet, černého i hnědého uhlí je využíván univerzální retortový hořák umístěný v podstavci kotle, do kterého je palivo přiváděno šnekovým . Váš starší litinový nebo plechový kotel . Nosným programem firmy je výroba retortových hořáků LING, které patří mezi nejrozšířenější univerzální hořáky na pevná paliva u. Druhotné palivo: uhlí velikost ořech,.

Dalšími produkty jsou univerzální hořáky , které se používají do automatických kotlů nebo pro přestavby stávajících kotlů na tuhá paliva. Zvýšíte mnohonásobně účinnost kotle a zautomatizujete přikládání. TOP EKO multi – emisní třída na hnědé uhlí.


TIGER - univerzální hořáky - retortové h. Díky nové konstrukci hořáku a podávání paliva umožňuje použití i horších paliv,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky