čtvrtek 25. února 2016

Prodám nezávislé naftové topení

Webasto Thermo Top 5kw Diesel. Inzeráty topení naftové - aktuální inzeráty na Sbazar. Prodam nezavisle topeni Vebasto 24V horkovzdusne.


Prodám obytku Miller na Fiat Ducato 2. Zimni paket Podelne spani Naftove nezavysle topeni Fiat Ducato 1Ps motor Iveco Euro (bez adblue),.

Bufik, palivové čerpadlo atd. Nezaručím 1 funkčnost, prodávám tak . Vhodné do aut s dieselovým motorem. Motokrosaři - nezávislé topení. Někde na půdě se mi válí naftový bufík se skřínové avie chtěl jsem stím kdysi vytápět.


Vymontováno z nástavby pro přepravu osob(Avia). K samotnému topení je kompletní kabeláž, ovládací . Výrobce Brano, typ BREEZE III.

Vozidlo sloužilo pouze k rekreačním účelům. Plní EURO III - ekopolatek se neplatí. Memontálně ještě namontované v autě. Pokud by byl zájem, nechám ho zkontrolovat a seštelovat a vyndat.


Nezávislé funkční teplovzdušné topení - naftové. Překontrolováno v servisu Eberspacher. Prodam kompletni nezavisle naftove topeni , analogove, 12V. Challenger GENESIS Transit 2. TDCi 96kW- NAFTOVÉ TOPENÍ ! T včetně čerpadla a příslušenství.


Mohu poprosit o radu jake jednoduche a spolehlive topeni bych mel vybrat do maleho karavanku ? Protoze se mi jedna jen o par pouziti do roka, uvital bych co. Našel jsem si Vaši nabídku, ale vůbec nevím, co všechno potřebuji koupit( rozvody, těleso topení) prozatím nemám v karavanu vůbec nic, ani žádnou přípravu . Prodam tlumice TEIN na Subaru STI,nastavitelne. Plynový rozvo bezpečnostní ventil, lehká lahev, 2x vařič, lednice, mrazák a venkovní gril.


Jihlava (CZ) – štvrtok, 15. O UNIVERSÁLNÍ NAFTOVÉ TOPENÍ WEBASTO THERMO TOP V-Evo 5.

PRODAM MOTOROVOU PLACHETNICI BAVARIA 30C. Příďový motor, lednice, toaleta, kuchyň, nádrž na vodu, echolot, nezávislé naftové topení , rádio, . CD přehrávač, ohřívač vody, vyhřívaná. Truma 6 zimní paket, střešní klimatizace, držák na kola, AL-KO . Komplet vybaveno plynové topení , nezávislé naftové topení , sporák, dřez, lednice , . Breeze , kompletní a funkční ,možnost vyzkoušení . Hledáte 12v nezavisle topeni ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky