pátek 19. února 2016

Korado horní kryt deskového radiátoru

Korado horní kryt deskového radiátoru HK . Pro to pravé teplo domova jsme pro vás na Biano. Vybírejte z designových i nenápadných kousků. Teda pane Homolo, já čistím radiátory před každou topnou sezonou.


Korádo má na konci svého katalogu také dlouhou štětku na čištění a . KOR držák plastový bočního krytu. Radiátor KORADO RADIK KLASIK s bočním. Model RADIK KLASIK je deskové otopné těleso v provedení KLASIK, které umožňuje. Nabízíme typy provedení deskových radiátorů od firmy KORADO : KORADO Klasik - boční připojení,. Těleso se dodává s bočními kryty a horní mřížkou a dále instalovanou.


Všechny typy jsou bez přídavné plochy, bez mřížky a bočních krytů. Naši prodejci akceptují Vaši poptávku po deskových radiátorech a obratem. Pro upevnění deskových otopných těles RADIK nabízíme sortiment.


Jsou velmi dobře zabalena a obal slouží zároveň jako kryt radiátoru při montáži, nebo malování. Jedná se o dvě horní a dolní navařené úchyty na zadní straně. Pozinkovaná otopná desková tělesa RADIK (Z) jsou určena do.


Otopná tělesa Typu v délkách 6a 9mm mají o jednu horní příchytku více. V základní výbavě jsou ks zaslepovacích zátek, odvzdušňovací zátka a boční kryty. Levné koupelny Vám nabízejí deskové otopně tělesa od firmy . Součástí radiátoru jsou boční kryty a vrchní mřížka. Jejich hlavním výrobním programem jsou desková otopná tělesa RADIK, . Výrobce: KORADO , Záruční lhůta: měsíců . Ozdobný dřevěný kryt topení. Deskové otopné těleso RADIK VKL ks.


Rozměr přední části 1x cm, horní části 1x cm. Rýchle a dôveryhodné správy zo Slovenska, sveta i Vášho regiónu. T - pro -20°C na 50°C, T - pro -8°C na 45°C, T - pro +5°C na 40°C, T - pro.


Novaservis - sprchová baterie horní vývod 1mm Metalia chrom 55062/ . V horní a spodní části ovládací kolébky (předního krytu ) jsou umístěny mikrotlačítka, stejně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky