pátek 12. února 2016

Ořezávátko elektrické na 2 tužky

Elektrické ořezávátko na šestihranné a tříhranné silné i slabé pastelky. Hledáte elektricke orezavatko ? Ořezávátko W elektrické na tužky mix barev. Pokud chcete ořezávat širší tužky o rozměru - mm, je nutné potlačit bílý ovladač umístěný mezi vstupy ořezávátka směrem dolů – tedy k přední hraně . Od toho nejjednoduššího, jednootvorového PS 2do penálu, až po elektrická stolní ořezávátka. Vždy však platí, že firma Linex navrhuje ořezávátka tak, aby .

Lehké do ruky, velmi praktické. Na typy tužek 6-mm a 9-mm. S možností zapojit pomocí adaptéru do sítě, . Snadno a rychle tužku či pastelku ostrouhá a vytvoří dokonale ostrý hrot.


Ideální pro grafitové tužky a pastelky. Kvalitní ořezávátko na dvě tloušťky tužek : 6-mm - normální tužka a 9-mm - jumbo tužka. Tužku držte svisle a jemně tlačte dolů. Držte pevně po celou dobu .

Plastové ořezávátko s otvory na průměry tužek , uzavíratelný kontejner tvoří nádobku. Doporučte elektrické ořezávátko už rozebírají maminky na webu eMimino. Dětský zámek - baterie AA. Poraďte čím ořezavéte dětem pastelky a tužky do školy. Máme elektrické a je fajn (Y).


Ahoj, nemáte někdo doma elektrické ořezávátko ? Stolní elektrické ořezávátko pro snadné, rychlé, bezpečné a dokonalé ořezání kulatých, trojhranných nebo hexagonálních tužek a pastelek. Electric pencil sharpener slots. Napájení 4x baterie AA nebo síťový adaptér ( není součástí balení).


Milan 6TWIN,6DOUBLE na tužky. Moderní elektrické ořezávátko , které lze nabít přes USB. DAHLE 24 Elektrický ořezávací strojek na tužky pro průměr mm. Staedtler 51 ořezávátko na tužky se zásobníkem Designově oceněné ořezávátko se . Jednoduché ořezávátko ve tvaru tužky se zásobníkem. První elektrické ořezávátko speciálně vyvinuté pro intenzivní ořezávání.


Jedná se o první elektrické ořezávátko na tužky specielně vyvinuté pro. Na výrobek je poskytována záruka roky. Guma v tužce - kombinovaná pro přesné opravy a.

Výrobce: Faber-Castell Záruka: roky. Já nevím, jak vás, ale mě z toho neustálého ořezávání do špičky pěkně bolí ruce. Náhradní pryže do elektrické gumy Derwent.


Peach PO1- elektrické ořezovátko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky