úterý 16. února 2016

Elektrický paleták

Nabízíme tři základní výkonnostní řady nízkozdvižných elektrických paletových vozíků. Díky své jednoduchosti jsou nízkozdvižné vozíky BT Levio P-série uživatelsky přívětivé a snadno ovladatelné, zároveň však. Elektrický paletový vozík LPE200. Používá se k manipulaci s . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Lehce přemístí palety a zdvihne materiál až o hmotnosti .

Prodám vysokozdvižný paleták ,ručně vedený, elektrický zdvih, výška 1. Ideální pro použití ve skladovém hospodářství a spedicích, . Model EJE Mje cenově výhodný základní model segmentu elektrických vozíků Jungheinrich. Paletové vozíky nabízíme ruční i elektrické ,. Paleťák pro holky - Hybridní paletový ET13MH. Pre správny výber vozíku je nutné zvážiť radu faktorov týkajúcich sa Vašej prevádzky. Nízkozdvižný vozík nemusí byť len elektrický paleťák.


Velmi vhodný na nakládku a vykládku nákladního vozidla.

Tento elektrický paletový vozík je opatřen pojízdnou plošinou. Díky ní je možné rychle překonat větší . Výrobce používá označení CE aby doložil, že vozík odpovídá normám a předpisům platným v době prodeje. To je potvrzeno prohlášením o shodě ES. Nemáte vybrané žádné produkty k porovnání.


Jedná se o paletový vozík ruční, neboli mechanický a paletový vozík elektrický. Slúži na manipuláciu europaliet na dlhšie vzdialenosti. Ponúkame vozíky řady CBD20 . Nový elektrický paletový vozík CBD12W - NOVINKA. Původní označení vozíku je CBD15P.


Základní model paletového vozíku s elektrickým pohonem a zdvihem. Je lehký, obratný, ergonomický a . Predám nový ručne vedený elektrický paletový vozík Heli 5t. Vzhledem k maximálnímu servisu zákazníkovi máme na námi prodávané paletové vozíky všechny náhradní díly skladem. V našem sortimentu nabízíme širokou škálu manuálních paletových vozíků. Ruční paletový vozík (tzv. paleťák ) je něco co je možné najít v každém obchodě,.


MANIP Ždánice paletovací vozíky, MANIP Ždánice paleťáky , MANIP. NÍZKOZDVIŽNÝ ELEKTRICKÝ PALETOVÝ VOZÍK CBD15G.

K dispozici ve verzi s manuálním nebo elektrickým zdvihem. Maximální nosnost zdvihu je 8kg . Předěláme Váš manuální vozík na hydraulicko elektricky ovládaný zdvih - Už nikdy. PALETOVÝ vozík Máťa SOFT - přestavba do dní z vašeho paleťáku ! Ruční mechanická manipulace zboží je překonána – produktivita bude několikrát zvýšena.


Inzerát na prodej elektrického paletového vozíku JUNGHEINRICH ELEz Holandska.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky