čtvrtek 25. února 2016

Klimatizace návod

Před zahájením používání tohoto výrobku si řádně prostudujte tento návod. U splitových klimatizací nalepte. Překlad pűvodního návodu k obsluze. Indikátor urychlení klimatizace.


TURBO) se zobrazí, když je.

Nikdy nedopusťte, aby se klimatizace nebo dálkový ovladač. Po přečtení si tento návod uložte na dostupném místě, abyste do něj mohli v případě potřeby . Před prvním uvedením klimatizace do provozu z bezpečnostních důvodů pečlivě pročtěte tento návod k obsluze. Prosíme, pře těte si pozorně tento návod dříve ne za nete klimatiza ní.


Nedodržení instalačního a uživatelského návodu může mít za. Pokud se roz- hodnete změnit nastavení klimatizace , postupujte podle následujících pokynů,. Kompletní služby v oblasti vzduchotechniky a klimatizace.


Uživatelské návody - klimatizační jednotky SINCLAIR.

Veškeré soubory zde uložené jsou ve . DAIKIN ROOM AIR CONDITIONER. Děkujeme za zakoupení této kvalitní mobilní klimatizace. Pečlivě si prosím přečtěte tento návod. V případě jakýchkoli dalších dotazů . C a provoz ventilátoru je nastaven na automatické otáčky. Nastavte časovač, když je klimatizace v provozu.


K ochraně vlastního zdraví, . Mějte manuál na místě, kde ho může uživatel klimatizace snadno najít. Najdete v něm mnoho užitečných ra jak vaši klimatizaci správně používat a jak ji . Podrobné informace – Viz návod přiložený k dálkovému ovladači s kabelem. Před použitím vaší klimatizace si pozorně přečtěte tento návod k obsluze! Venkovní jednotka s jednou štěrbinou. Vonkajšia jednotka typu Single Split.


UM Samsung Boracay - CZ web. Nástěnná klimatizace děleného typu.

BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ TÝKAJÍCÍ SE. Návod , jak správně pečovat o klimatizaci v autě. Uchovávejte tento návod na suchém a bezpečném místě, aby nemohlo dojít k jeho . Tento návod je vytištěn na 1 recyklovaném papíru. Při výběru vhodného místa instalace klimatizace spolu s majitelem je nutné počítat s následujícími. Příklad: Vypnutí klimatizace v 23.


Chcete se v horkých letních dnech ochladit? Kolik spotřebuje klimatizace energie a kolik stojí? Před uvedením klimatizace do provozu se seznamte s celým návodem. Návod k používání nástěnných klimatizačních jednotek.


Nemůžete již nalézt návod k obsluze pro svůj měřicí přístroj nebo vysoušeč vzduchu? Potřebujete aktualizaci softwaru nebo chcete vědět, jak se dostanete k.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky