úterý 16. února 2016

Odečet vody na dálku

Zvýhodněná sada WiFi dálkový odečet spotřeby vody , elektřiny a plynu. WiFi konektivita - ideální řešení pokud v místě měření není . Roční odečty tepla a vody začínají v bytových domech v listopadu a končí v. Některé firmy provádějí „ odečet na dálku “, kdy se hodnoty měří z . Tento dálkový bezdrátový odečet je provozován vždy v povoleném pásmu radiových frekvecí, protokol přenosu a frekvence se liší u jednotlivých výrobců.

Dálkový odečet spotřeby vody , tzv. Pražské vodovody a kanalizace (PVK) stále větší . Množství dodané vody měří provozovatel vodoměrem, který je stanoveným měřidlem v souladu se zákonem č. Moderní měřiče spotřeby vody , plynu či tepla vybavené moduly pro rádiovou komunikaci navíc umožňují odečítat naměřené hodnoty na dálku , . Při tom si život bez elektřiny, plynu, tepla nebo vody dovedeme jen těžko představit. To všechno na dálku , bez potřeby osobní návštěvy odběrného místa.


Vzdálený odečet systémem Solar Monitor lze provádět u jakýchkoliv měřidel.

Výhodou je možnost nechat si zařízení nakonfigurovat na dálku podle údajů na . Už jen proto, že možnost odečtů „na dálku “ šetří Váš čas a zvyšuje. Nové technologie přenosu dat na principu IoT (Internet of Things) znamenají revoluci odečtů spotřeby vody. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Společnost FIEDLER AMS Vám dává možnost sledovat spotřebu vody , plynu i elektřiny ve vaší domácnosti či firmě. Elektronický vodoměr KADEN s rádiovým odečtem.


Systémový vodoměr, typ ETK na studenou vodu a ETW na teplou vodu , je určen. Odečty bytových vodoměrů by se měly provádět ve stejném termínu, kdy se provádí. V případech, že byt nebyl pro odečet spotřeby studené vody ani v náhradním . Rádiové přenosy jsou na dálku , także není potřeba návštěvy odborného. Novinkou na trhu jsou elektronické vodoměry s rádiovým odečtem.


Spotřebu vody lze zjistit během pár vteřin bez přístupu k měřícím místům. Pokud bydlíte v bytovém domě a máte na radiátorech umístěny poměrové rozdělovače tepla (indikátor) a . Umožní mimořádné odečty a řeší veškeré požadavky praktických instalací. Dosud probíhaly odečty na měřičích jednou za měsíc, nově budou data k dispozici.

Vodoměr ideální pro měření spotřeby vody a odečet na dálku. Vodoměr AWM je určen pro měření spotřeby vody v budovách. Nové typy vodoměrů umožňují provádět odečty na dálku bez osobní. Odečet v pevné síti nebo odečet průjezdem. Provádět odečty vodoměru na dálku lze i. Přitom, byly-li by osazeny vodoměry s dálkovým odečtem , ušetřil by výbor nebo.


Odpadne tak problém jezdit na chatu nebo chalupu jen kvůli odečtu vodoměru. V Dolní Moravě na Orlickoústecku začíná odečítání stavu vodoměrů na dálku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky